Pause:

To-meter-mand sender AGF bagud mod midtjyder

FC Midtjylland fører 0-1 på Ceres Park efter de første 45 minutter

AGF skal mandag aften forsøge at rejse sig efter pokal-floppet mod FC Fredericia i torsdags, men efter 45 minutters spil i hjemmekampen mod FC Midtjylland ser det ud til, at aarhusianerne igen kan løbe ind i et nederlag.
De hvidblusede startede ellers ganske fint ud i en kamp præget af mange offensive aktioner.
Efter ni minutters spil kunne Mustafa Amini have bragt hjemmeholdet i front, da han med et fremragende raid op gennem midten satte samtlige FCM-forsvarere og kom fri med keeper Jesper Hansen.
LÆS OGSÅ: Fiasko: Fredericia ekspederede AGF ud af pokalturneringen
Australieren fik - nærmest liggende vandret og godt presset - sendt et chipforsøg mod mål, men Hansen formåede at afværge med det yderste af fingerspidserne.
AGF var i rimelig kontrol og havde et par forkølede forsøg mere, men det var FC Midtjylland der fik kampens første mål, da to meter høje Paul Onuachu efter 24 minutters spil satte pandebrasken på et indlæg fra tidligere AGF'er Jakob Poulsen.
Et par meter uden for feltet kunne Poulsen ganske upresset og med al tid i verden sende en høj bold ind til sin angriber, der uden det store besvær nåede højst mellem to AGF-forsvarere og headede læderet op i målhjørnet.
Onuacho var tæt på at gøre det til 0-2 efter 42 minutter, da han inde i feltet prikkede bolden på tværstangen efter fornemt opspil af angrebskollegaen Alexander Sørloth.
Den midtjyske angrebsduo har voldt AGF store problemer i første halvleg. De to målfarlige herrer, der tilsammen har noteret sig for 12 Superliga-scoringer denne sæson, skal der dæmmes op for i anden halvleg, hvis Glen Riddersholms tropper skal gøre sig forhåbninger om point.
 

Publiceret 25 September 2017 19:45

SENESTE TV