Politirapporten:

Tricktyve afsløret i at ville stjæle fra kvinde i kørestol

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Et par tricktyve forsøgte forgæves at stjæle fra en 55-årig kvinde, efter hun tirsdag klokken 17.15 havde handlet i Fakta i Aarhus V.
Kvinden kørte fra butikken i sin kørestol, da hun bemærkede to mænd, der kørte efter hende i en bil. Da hun nåede til sin hjemadresse på Sandkåsvej, steg mændene ud af bilen.
Den ene kom hen til hende med et kort og spurgte på engelsk om vej til hospitalet i Aalborg. Samtidigt prøvede en anden mand at rode i en pose, hvor kvindens pung befandt sig.
Da hun opdagede det, skyndte mændene sig væk uden at have fået fat i nogen værdier.
Mændene beskrives som værende:
A

 • Mellemøstlig af udseende
 • ca. 30 år
 • 175-180 cm høj, alm. kropsbygning
 • Sort, kort hår
 • Iført blålig jakke
B
 • Mellemøstlig af udseende
 • ca. 25 år
 • 165-170 cm høj, kraftig bygget
 • Brunt, kort hår
 • Iført lys, kortærmet t-shirt
dp

Døgnet i øvrigt

Formodede indbrudstyve anholdt med stjålne nummerplader
To mænd på 37 og 39 år blev natten til onsdag kl. 02.05 anholdt på Storeskovvej i Viby i en bil fyldt med ting, der kunne tyde på skulle bruges til indbrud. En patrulje valgte at standse bilen, da de opdagede, at den kørte rundt med stjålne nummerplader. Da betjentene henvendte sig, erkendte føreren straks, at han var frakendt kørekortet, hvilket han fik en sigtelse for. I bilen fandt betjentene flere skruetrækkere, en lommelygte, nogle tænger og andre ting, der fik politiet til at anholde de to mænd og sigte dem for forsøg på indbrud et ukendt sted. Desuden blev de begge sigtet for tyveri af nummerplader. Den 39-årige fører blev derudover sigtet for at køre uden førerret og for ikke have indregistreret sin bil. Den 37-årige passager blev også sigtet for besiddelse narko, da han var i besiddelse af både amfetamin og hash.
Brand i lejlighed, mens ejeren var på ferie
En 82-årig mand skal finde et nyt midlertidigt hjem, når han kommer hjem fra sin ferie, efter der tirsdag udbrød brand i hans lejlighed på Engdalsvej i Brabrand. Anmeldelsen om branden kom kl. 15.19, da en beboer i opgangen hørte brandalarmen og så røg sive ud af brevsprækken. Brandvæsnet fik slukket branden, men hele lejligheden fik kraftige sod- og røgskader. Den 82-årige var på ferie, så han blev ringet op og fik forklaret situationen. Det vides endnu ikke, hvad der forårsagede branden.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 9.53 i krydset Skejbyparken/Skejbygårdsvej i Aarhus. En 46-årig mandlig lastbilchauffør foretog et venstresving i T-krydset og ramte en 78-årig kvindelig cyklist med bagenden af lastbilen. Kvinden faldt af cyklen og ramte ned i asfalten. Kvinden var ved fuld bevidsthed men blev kørt til skadestuen.
Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 12.59 i krydset Randersvej/Nordvestpassagen i Aarhus N. En 69-årig mandlig bilist ramte en 20-årig kvindelig cyklist, da han drejede til højre ad Randersvej. Der skete umiddelbart ingen alvorlig personskade ved uheldet.
Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 14.31 i krydset Katrinebjergvej/Jens Baggesens Vej i Aarhus. En 22-årig mandlig bilist kørte frem for ubetinget vigepligt og ramte ind i siden på en bil ført af en 50-årig kvinde, der kom kørende ad Katrinebjergvej. Der skete ingen personskade ved uheldet.
Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 16.52 i krydset Åby Ringvej og Edwin Rahrs Vej i Åbyhøj. En 28-årig mand mistede fik det dårligt og ville køre ind til siden. Han drejede bilen op på en cykelsti, hvor han ramte en 25-årig mand, der var ude at løbe, så han væltede. Det skete dog i så lav fart, at løberen ikke kom noget til.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

 • På Silkeborgvej i Aarhus C begået tirsdag d. 12/9 mellem kl. 07.30 og kl. 11.07
 • På Stjerneparken i Søften begået tirsdag d. 12/9 mellem kl. 09.15 og kl. 12.00

Publiceret 13 September 2017 11:29

SENESTE TV