Danmark Rundt-cykelløbet rammer Aarhus:

Her er der spærret for trafik

Lørdag afgøres PostNord Danmark Rundt i Aarhus

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt er i fuld gang, og for første gang afgøres det hele i Aarhus, der er målby for den årligt tilbagevendende sportsbegivenhed med deltagelse af 16 hold og i alt 128 ryttere.
En kæmpe begivenhed, der betyder at en del af byen lørdag vil blive spærret af, mens flere busser vil blive omlagt, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Årets sidste etape skydes i gang i Ebeltoft og bevæger sig derefter mod Aarhus ad små veje, med passage ved Pinds Mølle, Fulden, Stilling, Solbjerg, Malling, Beder, og Moesgaard bakken.
Derefter afsluttes det hele med den traditionsrige rundstrækning rundt om Marselisborg Slot, og opløb på Strandvejen ud for Tangkrogen. En hård og lang finaleetape, der slutter med syv omgange på en meget kuperet rundstrækning.

Feltet ankommer til rundstrækningen fra syd via Moesgaard og Ørneredevej. Herfra drejes til venstre og ind på rundstrækningen op ad Oddervej.

Løbet på opløbsstrækningen forventes at kunne følges på tætteste hold i dette tidsrum:

  • Kl. 16:20: Rytterne kan forventes på rundstrækningen første gang
  • Kl. 16:25: Rytterne kan forventes at passere mål første gang
  • Kl. 17:25: Rytterne forventes at have opløb på Strandvejen  
I forbindelse med opstilling og klargøring af målområdet, vil Strandvejen fra Tangkrogen/Filtenborg Plads frem til Oddervej være spærret for al trafik.
Busserne er omlagt mellem klokken otte om morgenen til klokken otte om aftene.
På dagen vil der være standsningsforbud på Dalgas Avenue og busstoppesteder i begge retninger flyttes, ligesom der vil være lukket mod Filtenborg Plads. Skovbrynet vil efter Marselisvej være lukket for udkørsel mod Filtenborg Plads.
dp

Vejene på rundstrækningen, som er indtegnet på kortet, vil være spærret for al trafik og parkering i tidsrummet 14.00 – 20.00.

Vejene på rundstrækningen, som er indtegnet på kortet, vil være spærret for al trafik og parkering i tidsrummet 14.00 – 20.00.

Publiceret 13 September 2017 10:04

SENESTE TV