Stræk ud og nyd et glas rosé:

Nyt koncept blander yoga og vindrikning

Nyt koncept, som blander vindrikning og yoga, er kommet til Aarhus

VinYoga, som nu er kommet til Aarhus, fokuserer på sanseoplevelsen ud over det sædvanlige - her kombineres den fysiske og åndelige yogasession med smag og dufte i en intens vinsmagning.
Konceptet bag VinYoga er ganske enkelt: Yoga skærper dine sanser, så du dufter, smager og oplever vinen på en helt ny, anderledes og intens måde, imens gør vinen stemningen - og ikke mindst krop og sind afslappet, så du kommer dybere ind i de forskellige stillinger og stræk.

Passion for vin og yoga

Bag eventet står tre aarhusianske veninder: Kristina Ekkelund og Brita Pedersen, der sammen udgør vinbloggen: Winers.dk, og Helene Stephansen, der er uddannet yogainstruktør.
Ideen til VinYoga udspringer af venindernes forskellige interesser, som trods forskellighederne har fælles træk.
Kristina Ekkelund fortæller:
“For det første handler det jo meget om passion, vi brænder rigtig meget for hvert vores område, men vi opdagede også hurtigt, at når Helene taler om at blive høj af yoga, så svarer det til når Brita og jeg finder den helt rigtige flaske vin”.
Selvom det kun er kort tid siden, begivenheden gik i luften, kan veninderne berette, at der allerede er ved at være udsolgt. jbe

Publiceret 11 September 2017 10:00

SENESTE TV