Hoppede rundt på parkerede biler:

Skoaftryk på biler afslørede hærværksmænd

To 25-årige mænd anholdt for at rasere flere biler i det centrale Aarhus

To mænd blev søndag og natten til mandag anholdt for to forskellige hærværksforhold mod biler. Begge blev fældet af deres egne skosåler.
Den ene - en 25-årig mand - blev anholdt klokken 08.19 og sigtet for hærværk efter at have hoppet rundt på fem biler på Teglværksgade i Aarhus C.
Et vidne så ham gå rundt oven på flere parkerede biler og hoppede på dem, så de fik buler. En enkelt fik knust forruden. Da det kvindelige vidne råbte af ham, flygtede han fra stedet. Kvinden ringede til politiet, og ud fra hendes gode signalement kunne en patrulje anholde den formodede gerningsmand tæt på gerningsstedet bare to minutter efter.
Han nægtede at have noget med hærværket at gøre, men bilerne var våde af dug, så der var meget fine og tydelige aftryk fra skosåler. Aftrykkene passede perfekt på de sko, som den anholdte havde på, og han blev derfor sigtet for hærværk.
I nat klokken 01 var der endnu en mand, der blev fældet af sine skosåler. En beboer på Gebauersgade i Aarhus C opdagede en mistænkelig mand, der luskede rundt ejendommens baggård.
Han kontaktede politiet, da han troede, at manden ville stjæle nogle cykler. Da patruljen kom frem, opdagede de aftrykket af en sko på en parkeret bils siderude. Kort derfra fandt de så personen, en 25-årig mand, som var set luske rundt. Han havde ingen stjålne ting på sig, men det viste sig, at hans skosåler matchede aftrykket på bilen, og han blev derfor anholdt og sigtet for hærværk.
dp

Publiceret 11 September 2017 11:01

SENESTE TV