Burger King-tyv blev til røver:

Truede forfølgere med tæsk

24-årig taget med flere tyvekoster

En 24-årig mand gik natten til søndag klokken 05.41 fra at være tyv til at være røver, da han truede sine forfølgere i Aarhus C med tæsk.
Episoden begyndte, da en 29-årig mand gik uden for Burger King på Park Allé for at ryge, mens hans taske blev stående på et bord indenfor. Pludseligt kunne han gennem vinduet se den 24-årige mand tage tasken og åbne den.
Han skyndte sig derfor indenfor for at få fat i sin taske, men her blev mødt med trusler om tæsk, hvis ikke han holdt sig væk.
Den 24-årige mand smed herefter tasken fra sig og skyndte sig ud af døren. Den 29-årige kunne konstatere, at der var taget penge og VISA-kort fra tasken, og han fulgte derfor sammen med sin ven efter den 24-årige, mens de ringede til politiet.
Undervejs blev de flere gange truet af den 24-årige, der ikke brød sig om at blive forfulgt. På Vester Allé dukkede politiet op og visiterede manden. Her fandt de blandt andet en mobiltelefon og et dankort, der ikke tilhørte manden.
I en skraldespand ved siden af, fandt betjentene en pung med flere kort og på den rute, den 24-årige havde gået, fandt de både nogle kontanter og endnu et dankort.
Den 24-årige mand blev anholdt og sigtet for tyveri og røveri.
Den 29-årige fik sine ting tilbage, og en 23-årig kvinde, der havde fået stjålet sin taske i Aarhus tidligere på morgenen, kan også se frem til at få sin mobil og dankort tilbage.
dp

Publiceret 11 September 2017 10:53

SENESTE TV