De glemte missemødre søger nyt hjem

Af
Af Dansk Dyreværn Århus

Hvert år oplever vi et boom af killinger, hvilket betyder, at vi henover sommeren får masser af nybagte missemødre ind eller drægtige hunkatte, sådan to er Asmaa og Keladry. Begge kom de ind som herreløse, ingen synes tilsyneladende at savne dem, ej heller selv om de blev fremlyst på vores hjemmeside.
Tiden gik, og de fødte hver især tre og fire killinger. De små missefamilier kom i pleje, så killingerne kunne vokse op under hjemmelige forhold, være mere i hænder end på internatet og bare udvikle sig til at være tillidsfulde og robuste killinger, som er vant til en dagligdag i et hjem.
Som så mange gange før, er det sjældent et problem at finde hjem til killingerne, men de fleste missemødre kommer retur til internatet, efter killingerne er flyttet hjemmefra - ofte står de her i månedsvis og venter tålmodigt på, at det bliver deres tur.
Navn: Asmaa
Køn: Steril. Hunkat
Alder: 10/10/2015
Race: Huskat
Denne missemor søger et hjem, gerne med børn fra fem år og opefter og med mulighed for at kunne komme udenfor.
Baggrund/Historie: Asmaa har boet på internatet siden den 07/04/17. Hun er opkaldt efter sin redningskvinde og ankom til internatet temmelig drægtig.
Personlighed/adfærd: Asmaa fødte tre fine killinger, og da de var klar, sendte vi den lille missefamilie i pleje hos en sød familie bestående af mor, far og tre piger på fem, åtte og ti år.
Derfor er Asmaa vant til de dagligdagslyde, som følger med i en hustand, både med støvsuger og det liv, der er i en børnefamilie.
Plejemor skriver: Lad mig præsentere Asmaa en super sød og velopdragen kat. Hun er meget tryg og søger gerne selskab. Elsker at kigge ud af vinduerne og vil super gerne være udekat.
Har passet sine killinger godt og altid været i nærheden, men nyder også et lille frirum og en lur uden killingerne i udestuen engang i mellem.
Hun er stadig meget legesyg og farer gerne rundt i stuen for, at fange en bold.
Særlige bemærkninger: Gå gerne ind på vores hjemmeside www.ddaa.dk, hvor vi har lagt en lille film ind på Asmaas profil.
Navn: Keladry
Køn: Hunkat
Alder: 18/11/2015
Race: Huskat
Denne missemor søger et roligt hjem med udemulighed.
Baggrund/Historie: Keladry har boet på internatet siden den 15/05/17, hvor hun kom ind som herreløs og siden har fået født fire killinger her på internatet.
Personlighed/adfærd: Keladry er en sød kat, dog hun godt kan være lidt tilbageholdende til at starte med. Hun skal lige se en an, men når man først er kommet ind på livet af hende og begynder at nusse, kan hun da slet heller ikke få nok. Så begynder hun både at spinde og ælte, mens hun gnubber sig op af alt, der er i nærheden - og hvis man virkeligt får fundet det rigtige sted at klø, kan det godt være, man er så heldig, at hun smider sig ned på siden for en.
Keladry.

Keladry.

Dansk Dyreværn Århus

Ønsker du at møde de små katte, er du altid velkommen til at komme herud i internatets åbningstid:
Mandag-tirsdag: 10-15
Onsdag: LUKKET
Torsdag-søndag: 10-15
Vi kan træffes på email: dyreinternat@ddaa.dk eller telefon: 87 33 44 40 (tast 1) fra kl. 12 mandag til fredag (undtagen onsdage).

Publiceret 11 September 2017 12:00

SENESTE TV