Politirapporten:

Ung kvinde fik benbrud i højresvingsulykke med lastbil

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 25-årig kvinde blev tirsdag klokken 09.48 kørt ned af en lastbil en højresvingsulykke i krydset Vestre Ringgade/Søren Frichs Vej.
Kvinden kom cyklende lige ud ad Vestre Ringgade oppe fra Ringgadebroen, da en 45-årig lastbilchauffør drejede til højre ad Søren Frichs Vej og kørte ind i cyklisten.
Hendes ene underben blev kørt over af lastbilen, mens cyklen røg helt ind under bilen. Hun blev kørt på skadestuen, men slap med et mindre benbrud.
Den 45-årige lastbilchauffør blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Da han kommer fra Tjekkiet, modtog han en straksbøde og en betinget frakendelse af førerretten i Danmark.
dp

Døgnet i øvrigt

Blev sur over vækning - kaldte betjente for pansersvin
En 30-årig mand blev tirsdag så sur over, at blive vækket, da han lå foran 7-Eleven på Immervad i Aarhus C og sov, at det kostede ham en anholdelse. En patrulje blev tilkaldt til stedet, da den 30-årige og en kvinde lå og sov foran indgangen til 7-Eleven til gene for butikkens kunder. Da betjentene vækkede dem og bad dem finde et andet sted at sove, blev den 30-årig sur og nægtede at forlade stedet. Han nåede at råbe flere skældsord, som "pansersvin" efter betjentene, inden han blev anholdt, sigtet for fornærmelig tiltale mod en politimand.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 10.59 i krydset Østhavnsvej/Sumatravej i Aarhus C. En 57-årig mandlig lastbilchauffør foretog et venstresving ad Sumatravej, da han blev ramt bagfra af en anden lastbil ført af en 55-årig mand. Der skete kun materiel skade ved uheldet.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Ildervej i Højbjerg begået tirsdag d. 5/9 mellem kl. 08.00 og 14.27
  • På Jasminvej i Risskov begået tirsdag d. 5/9 mellem kl. 07.00 og 16.30
  • På Spættevej i Aarhus V begået tirsdag d. 5/9 mellem kl.12.00 og 23.05

Publiceret 06 September 2017 11:32

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV