Politirapporten:

Røvere slog 15-årig og stjal hans knallert

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 15-årig dreng blev søndag aften kl.21.03 udsat for røveri på Damtoften i Viby.
Den 15-årige stoppede på sin knallert for at tjekke en sms, og i samme øjeblik dukkede to-tre personer op. Den ene gav ham et knytnæveslag i hovedet, inden de tog hans knallert og kørte væk på den.
Den 15-årige fik tilkaldt hjælp, og en patrulje kom til stedet. En politihund snusede sig frem til knallerten, der var blevet smidt i et buskads ikke langt fra gerningsstedet.
Gerningsmændene blev dog ikke fundet i første omgang.
dp
 

Døgnet i øvrigt

Fuld cykeltyv tilbageholdt af ejer
En 42-årig mand reagerede hurtigt, da han søndag kl. 19.28 opdagede, at hans cykel var blevet stjålet. Han havde parkeret cyklen i en baggård på Vestergade i Aarhus, men da han kom tilbage, var cyklen væk. Han gik derfor en tur i området for at lede efter den, og fandt den hurtigt i selskab med en meget beruset 20-årig mand tæt på baggården. Da han forlangte at få sin cykel tilbage, råbte cykeltyven skældsord efter ham og nægtede at give slip. Det fik den 42-årige til at foretage en civil anholdelse og tilbageholde manden med magt. En beboer i nærheden fik ringet til politiet, der kunne lægge den berusede og lettere aggressive cykeltyv i håndjern, anholde ham og sigte ham for tyveri.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt 1 indbrud i Aarhus:

  • På Neptunvej i Højbjerg begået mellem lørdag d. 2/9 kl. 22.15 og søndag d. 3/9 kl. 08.50

Publiceret 04 September 2017 12:43

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV