STOY udvider populær butik

Butikken på Store Torv åbner op for endnu en etage

Fredag kan STOY - tidligere kendt som Støy Munkholm - på Store Torv byde kunderne inden for i nye omgivelser. 
Mærkevare-tøjbutikken, der i år kan fejre ti års fødselsdag, har indtil videre benyttet kælderen og stueetagen, men nu bliver 1. sal også taget i brug, oplyser STOY i en pressemeddelelse.
Her vil der fremover være en 'personlig herrestue', hvor kunderne vil opleve flere 'high end'-brands, skrædderservices og et par særligt udpegede medarbejdere, som kan opfylde stort set alle tænkelige ønsker.
"Vi har længe haft en ambition om at kunne tilbyde konfektion til herrer, have et andet niveau af brands og - vigtigst af alt - få realiseret vores drøm om at vise gæsten, hvad vi også er. Der skal ikke være noget fornemt snobberi over det, men en ro omkring shopping, så det ikke blot bliver endnu en pligt i en travl hverdag. Det har vi kunnet mærke, at der har været behov for, og vi ved, at vi har kompetencerne til at opfylde vores egne krav til konceptet," siger Torben Støy, der sammen med sin søn Jakob etablerede butikken for ti år siden.
Den nye etage muliggøres, fordi lageret er flyttet fra Store Torv til Risskov, hvor et nyt domicil skal facilitere webshoppen, fotoholdet og en masse andet for den voksende virksomhed.
Den nye etage åbner fredag mellem klokken 17 og 19, hvor en jubilæumsgin skabt i samarbejde med Njord Gin også vil blive lanceret.
dp

Publiceret 22 August 2017 10:50

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV