Lokalt pokalbrag spilles på Ceres Park

VSK Aarhus er hjemmehold, når 2. divisionsholdet møder storebror 29.august

Af
Af Danni Paulsen og Kim Skovrup Andersen

29. august er der aarhusiansk lokalbrag i DBU Pokalen, når VSK Aarhus møder AGF.
Som det er kutyme i pokalturneringen, er det frem til kvartfinalerne det lavest rangerede hold, der har fordel af at have hjemmebane.
Det sker dog ofte, når mindre hold møder store Superliga-hold med en stor fanskare, at kampen ender med at blive spillet på Superliga-stadionet af hensyn til tv-produktion, og fordi mindre stadions ofte ikke er gearet til mange tilskuere. 
Og det er netop, hvad der er sket med kampen mellem de to Aarhus-hold.
AGF oplyser på Twitter, at det nu ligger fast, at kampen den 29. august bliver spillet på Ceres Park og ikke Vejlby Stadion.
Klubben oplyser dog også, at VSK Aarhus stadig er officielt hjemmehold, mens AGF er udehold på hjemmebanen.
VSK Aarhus' formand Leif Gjørtz Christensen har tidligere på ugen, før det blev afgjort, at kampen skulle flyttes, oplyst til Lokalavisen Aarhus, at det ville blive en bekostelig affære at skulle stå for en tv-kamp.
"På Vejlby Stadion har vi ikke faciliteterne til det. Vi ville skulle leje et lysanlæg, og selv om vi ville kunne få et tilskud af DBU til det, ville det komme til at koste en del penge for klubben," siger han. 
Han tøver ikke med at kalde pokal-lokalbraget for den største i klubbens historie:
"Vi er jo en meget ung klub(VSK Aarhus er en fusion mellem VIK Fodbold og Skovbakken, red.). Vi mødte AaB i en pokalkamp i 2016, men det er klart, at en kamp mod AGF er større. Det er en gave for Aarhus at få sådan en kamp op til festugen," siger VSK-Aarhus-formanden. 
Opgøret er programsat til at starte klokken 19 og bliver tv-transmitteret på TV3 Sport1.

Publiceret 17 August 2017 10:38

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV