Politirapporten:

Butikstyv slap væk i første omgang, men så kom han tilbage

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 19-årig blev torsdag anholdt og sigtet for et tyveri, han havde begået mod Normal i Østergade i Aarhus C i sidste uge.
Tyveriet skete 31. juli. Her fangede overvågningskameraerne den 19-årige mand, der tog en is og en pose slik fra butikken, inden han smuttede ud uden at betale. Vagterne nåede ikke at fange manden, men havde gode billeder af ham på overvågningen.
Derfor kunne en vagt tydeligt genkende den 19-årige, da han i går dukkede op i butikken igen. Han blev derfor tilbageholdt, indtil politiet ankom.
Da politiet kom, nægtede den 19-årige at oplyse navn eller cpr-nummer. Han blev derfor anholdt kl. 15.27, for at politiet kunne sikre hans identitet.
På politistationen oplyste manden nu sit navn, og han blev sigtet for butikstyveri.
dp

Døgnet i øvrigt

Færdsel
Der skete et færdselsuheld  torsdag på Østjyske Motorvej ved Tilst kl. 15.22. På grund af tæt trafik bremsede flere bilister op. En 38-årig mand nåede dog ikke at bremse i tide og kørte op i en bil, så der skete et mindre harmonikasammenstød, hvor i alt tre biler blev ramt. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet, der gav en del kø på strækningen.
Der skete et færdselsuheld torsdag i krydset Guldsmedgade/Nørre Alle i Aarhus. En 23-årig kvindelig bilist foretog et venstresving lige ud foran en 26-årig kvinde på cykel. Den 26-årige kvinde røg i asfalten og kom efterfølgende en tur på skadestuen til tjek for hjernerystelse. Der skete dog umiddelbart ikke større personskade. Den 23-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus

  • På Hørhavevej i Højbjerg begået mellem onsdag d. 9/8 kl. 12.00 og fredag d. 11/8 kl. 04.25

Publiceret 11 August 2017 12:22

SENESTE TV