Flyvende flasker og væltede stole:

To anholdt efter vildt barslagsmål

37-årig mand blev overfaldt ad flere omgange på Skejby Bodega

To mænd på 27 og 29 år blev torsdag aften klokken 23.32 anholdt efter et voldsomt slagsmål på Skejby Bodega på Skelagervej. 
Ifølge politiet skabte de to mænd dårlig stemning i bodegaen, og det kulminerede, da den ene af mændene pludselig slog en 37-årig mand i ansigtet og kastede flasker fra baren efter ham.
De to mænd blev herefter smidt ud fra stedet af personalet, men lidt senere kom de tilbage og gik målrettet mod den 37-årige mand, som forsøgte at forsvare sig med en barstol.
Det lykkedes dog mændene at få verfet barstolen til side og slå og sparke den 37-årige flere gange.
Herefter skyndte de sig ud ad bagdøren og efterlod den 37-årige på gulvet ved siden af knuste flasker og væltede stole. 
Vidner gav politiet et godt signalement af gerningsmændene og fortalte politiet, hvilken vej de løb.
Betjentene løb efter og traf kort efter de to voldsmænd. Den ene havde stadig blod på hænderne.
Begge blev anholdt og sigtet for vold.
Den 37-årige slap med lidt buler i panden og andre mindre skader i hovedet.
dp

Publiceret 11 August 2017 12:08

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.