Op på hesten:

Åben Rideklub i tre klubber i Aarhusområdet

Kom til kæphesteløb, loppemarked med brugt rideudstyr og rideopvisninger med meget mere

Af
Af Jeppe Rafn

Dansk Ride Forbund har 100 års jubilæum i år og holder i den anledning blandt andet Åben Rideklub i hele landet lørdag 26. august. Her kan man blandt andet opleve ponytræk, rundvisning, opvisninger i ridesportens discipliner, hestevognstur og jubilæumsstemning.
For dig, der ikke er på en rideklub til dagligt, er Åben Rideklub en mulighed for at opleve den specielle stemning, når passionerede mennesker i samarbejde med deres heste viser deres lokale klub frem. Du kan høre om, hvordan det er at gå til ridning, have sin egen hest og være med i en klub.
På rideforbund.dk kan du læse mere om dagen og finde en klub nær dig, der deltager i arrangementet. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.
I Aarhusområdet har foreløbig tre rideklubber meldt sig til dagen:
Hinnerup Rideklub kl. 10-16: Kæpheste løb, markedsdag, cafe HIRI, ponygames, western opvisning, spring opvisning, pas de deux opvisning.
Skåde Rideklub kl. 12-16: Officiel indvielse af nye udendørsridebaner med champagne og kransekage. Trækture for eventuelle nye medlemmer. Loppemarked med nyt og brugt rideudstyr og andre interesserede stadeholdere. Rideopvisning af nogle af klubbens medlemmer. Åbent i cafeteriaet – evt. udendørs.
Sabro Rideklub kl. 11-15: 'Dus med heste', kaffe/saft og rundvisninger

Hinnerup, Skåde og Sabro Rideklub deltager i Åben Rideklub. Pressefoto

Hinnerup, Skåde og Sabro Rideklub deltager i Åben Rideklub. Pressefoto

Publiceret 10 August 2017 10:00

SENESTE TV