Politirapporten:

To mænd anholdt med knive og narko

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En årvågen betjent fattede tirsdag aften mistanke til to mænd, der sad ved Skt. Knuds Torv i Aarhus.
Betjenten mente, at de to mænd på 20 og 23 år virkede nervøse og påvirkede, og det fik ham til at besluttede sig for at visitere dem.
Det viste sig at være en rigtig beslutning, for den 20-årige havde kokain og heroin på sig, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.
Den 23-årige havde hele fem knive gemt i tasken og blev anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.
dp

Døgnet i øvrigt

17-årig ung mand anholdt for taskerøveri mod kvinde
En 17-årig mand blev natten til onsdag kl. 01.30 anholdt og sigtet for et røveri mod en 66-årig kvinde. Det var natten til mandag, at kvinden blev frarøvet sin taske ved Netto på Skt. Knuds Torv. Her rev en mand hendes taske fra hende, så hårdt at han kradsede hul på hendes hånd. Natten til onsdag vendte manden så tilbage til Netto. Her genkendte en årvågen vagt manden ud fra signalement og overvågningsbilleder. Han tilbageholdt den 17-årige, indtil politiet nåede frem.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 07.50 på Silkeborgvej i Åbyhøj. En 37-årig mandlig bilist skulle flette ind i en anden vejbane, da han ramte ind i siden på en bil ført af en 47-årig mand. Der skete kun materiel skade ved uheldet.
Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 14.03 på Herningmotorvejen ved Harlev. Et rådyr på vejen fik flere bilister til at bremse og undvige, så en lastbil og tre personbiler endte med at køre ind i hinanden. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet. Det er uklart, hvordan ulykken præcist skete.
Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 15.03 på Høgemosevej i Ølsted ved Trige. En 59-årig kvindelig bilist overhalede en 38-årig mandlig bilist, og trak ind for tidligt, hvorved hun ramte den 38-åriges cykel, så han faldt på siden ned på asfalten. Ved faldet fik hans arm et brud eller en forstuvning. Den 59-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde færdselsloven.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Damagervej i Viby begået tirsdag d. 8/8 mellem kl. 15.30 og 16.00
  • På Nyringen i Risskov begået tirsdag d. 8/8 mellem kl. 18.00 og 21.00
 

Publiceret 09 August 2017 11:06

SENESTE TV