Politirapporten:

Ung mand forsøgte at stjæle 63 dåser hårvoks

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Intet mindre end 63 dåser hårvoks forsøgte en 23-årig mand mandag at komme afsted med at stjæle fra butikken Normal i Østergade, Aarhus C.
Det lykkedes han dog ikke med.
Kort efter middagstid placerede han de mange dåser voks i et personaleskab tæt på butikkens udgang, hvorefter han forlod stedet.
Det så et undrende personale dog og fjernede derfor de mange dåser igen.
Efter et kvarters tid vendte den 23-årige tilbage til butikken, angiveligt for at hente dåserne, men her blev han tilbageholdt af vagter.
Politiet valgte at sigte den unge mand for forsøg på tyveri. Hans forklaring lød, at det var meningen, at en kammerat skulle vende tilbage og betale for voksdåserne.
dp

Døgnet i øvrigt

Aggressiv bargæst
En beruset 35-årig mand opførte sig natten til tirsdag meget aggressivt over for personalet og de andre gæster på Escobar i Skolegade i Aarhus og nægtede at forlade stedet. Han nægtede at følge politiets anvisninger om at dæmpe sig. Han blev derfor anholdt kl. 02.41 og blev sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden.
Tyve stjal kød og energidrikke
En 27-årig og en 23-årig mand blev mandag kl. 21.40 sigtet for tyveri af 3 stk. energidrikke, 2 coulottestege og 2 stk. rib eye. Det skete i Rema 1000 på Frederiksgade i Aarhus. Den ene mand blev genkendt af personalet for et lignende tyveri i weekenden. Herefter kunne personalet i butikken på overvågningen se, at et nyt tyveri var i gang. Mændene blev derefter tilbageholdt af vagtpersonalet, da de forsøgte at passere kasselinjen uden at betale for varerne.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld mellem en personbil og en knallert mandag klokken 08.38. Uheldet skete da den 62-årige kvindelige fører af bilen kom kørende ad Silkeborgvej i Aarhus mod øst og ville svinge til højre ved Cirkle K. Her overså hun en 63-årig mand, der kom kørende på en knallert. Kvinden blev sigtet for manglende overholdelse af sin vigepligt.

Publiceret 08 August 2017 12:41

SENESTE TV