Politirapporten:

Borger ledte politi på sporet af voldsom mand

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 33-årig mand blev søndag aften klokken 21.00 anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden efter at have været højrøstet og voldelig på Klostertorvet i Aarhus C.
En borger så, hvordan den 33-årige tog fat i en beruset person i et busskur, skubbede ham ned på jorden og råbte trusler mod ham.
Borgeren ringede derfor til politiet og beskrev episoden og gerningsmanden. En patrulje kunne derfor hurtigt finde manden, anholde ham og sigte ham for at forstyrre den offentlige orden.
Der var intet spor af den mand, som den sigtede havde grebet fat i, men den 33-årige erkendte dog, at han havde skubbet og råbt af en person.
dp

Døgnet i øvrigt

Mand smed kniv fra sig bag busskur
En 39-årig mand blev søndag klokken 23.22 anholdt og sigtet for at være i besiddelse af en kniv. En patrulje traf den 39-årige på Klostertorv, der gik noget usikkert rundt i beruset tilstand. Da han så betjentene, smed han hurtigt en genstand fra sig om bag et busskur. Det så betjentene dog og undersøgte sagen nærmede. De fandt en foldekniv bag skuret og anholdt derfor manden og sigtede ham for at bære kniv uden nogen gyldig grund.
Vagt ledte efter stjålne briller - fandt kniv i stedet
En 40-årig mand blev søndag kl. 15.25 standset af en vagt på vej ud af Magasin i Aarhus C. Vagten mistænkte den ham for at have stjålet et par solbriller, og han kiggede derfor i den 40-åriges taske. Her fandt han ikke nogen solbriller men til gengæld en dolk. Vagten ringede derfor til politiet. Den 40-årige forklarede, at han kort forinden havde været på fisketur, men betjentene mente ikke, at der var nogen gyldig grund til at gå rundt med kniven. Han blev derfor sigtet for brud på knivloven.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld søndag kl. 17.30 på Havkærvej i Tilst. En 59-årig mand fra Tyskland foretog en U-vending på vejen og kørte ved vendingen ind i en bil ført af en 19-årig mand. Der skete kun materiel skade ved uheldet. Den 59-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt og modtog en straksbøde.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt 3 indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Salonikivej i Hårup ved Hjortshøj søndag d. 6/8 mellem kl. 01.00 og 07.35
  • På Tjørnehegnet i Skødstrup begået mellem lørdag d. 5/8 kl. 17.00 og søndag d. 6/8 kl. 08.00
  • På Elverdalsvej i Højbjerg begået mellem fredag d. 4/8 kl. 00.00 og søndag d. 6/8 kl. 15.00

Publiceret 07 August 2017 10:24

SENESTE TV