Politirapporten:

Kvindelig trussetyv anholdt i Kvickly

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En årvågen vagt sørgede torsdag morgen for, at en 44-årig kvinde ikke slap afsted med tyvekoster fra Kvickly i Bruuns Galleri.
Vagten opdagede hende gå ud af butikken klokken 09.10 med varer, som hun ikke havde betalt for. Hun blev derfor tilbageholdt, indtil politiet kom frem for at foretage anholdelse og sigte hende for butikstyveri.
Kvinden havde forsøgt at stjæle en BH, nogle trusser, mascara, briller og et penalhus til en samlet værdi på godt 550 kroner.
dp

Døgnet i øvrigt

19-årig mand stjal to computerspil
En 19-årig mand blev torsdag kl. 16.35 sigtet for tyveri, da han gik ud af Elgiganten i Søndergade i Aarhus med to Playstation-spil uden at betale for dem. Alarmen gik, og vagten tilbageholdt manden. Da politiet kom, forklarede den 19-årige, at han bare ville vise sin fætter spillene, inden han købte dem. Han blev dog alligevel sigtet for tyveri.
21-årig mand stjal shampoo i Fakta
En 21-årig mand blev torsdag kl. 19.30 taget på fersk gerning af en butiksdetektiv i Fakta på Ingerslevtoften i Tranbjerg, da han forsøgte at stikke af med seks flasker shampoo. Manden havde en taske med i butikken, som han havde lagt shampoo-flaskerne i. Men det opdagede butiksdetektiven, der tilbageholdt manden, da han gik ud af butikken uden at betale. Politiet anholdt ham og sigtede ham for tyveri.
Knallertkører var beruset og kørte uden styrthjelm
En 39-årig mand blev anholdt og sigtet for en del forseelser, da han natten til fredag kl. 01.41 blev standset af politiet på Anelystvej i Tilst. En patrulje opdagede manden, der kom kørende på knallert med en ven bagpå - begge uden styrthjelm. De blev standset, og den 39-årige blev bedt om at vise sit kørekort. Sådan et havde han dog ikke. En alkometertest viste, at han havde kørt spirituskørsel. Han blev derfor sigtet for at køre uden styrthjelm, for at have en passager bagpå, for at køre uden kørekort,  for at køre spirituskørsel og for ikke at have den lovpligtige forsikring.
Hærværksmands forklaring: "For meget vodka"
En 18-årig ung mand blev anholdt natten til fredag kl. 01.14, efter han havde smadret en rude på Åboulevarden i Aarhus C med sin hånd. En vaks dørmand så den 18-årige ødelægge ruden og fik fat i gerningsmanden, selvom han forsøgte at løbe væk. Dørmanden ringede til politiet, der fik anholdt den unge mand. Adspurgt hvorfor han havde smadret ruden, var hans forklaring helt kort: "For meget vodka". Den 18-årige blev sigtet for hærværk og fik oveni købet lidt mindre skader i sin hånd fra det skarpe glas.
Scooterkører kørte med elefantøl i blod og kopholder
En 36-årig mand blev torsdag kl. 21.54 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han kørte rundt på sin scooter på Viborgvej i Aarhus V. En patrulje opdagede, at manden kørte uden styrthjelm og stoppede ham derfor. Her viste det sig, at manden også var påvirket af alkohol. Han indrømmede, at han kort før havde drukket en stor elefantøl på en tankstation, og nu var han i gang med at drikke en ny elefantøl, som sad i kopholderen. Den 36-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for at køre uden styrthjelm.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld torsdag kl. 14.04 på Daugbjergvej i Aarhus C. En 26-årig mandlig bilist drejede til højre og ramte ind i en knallert ført af en 19-årig mand. Ved sammenstødet røg den 19-årige af knallerten, som fortsatte hen ad asfalten og ramte en bil foran ført af en 27-årig kvinde. Der skete umiddelbart ikke større personskade ved uheldet. Den 26-årige bilist bliver sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.
Der skete et færdselsuheld torsdag kl. 19.26 i krydset Hasle Ringvej/Herredsvej i Aarhus V. En 23-årig mandlig bilist holdt i højresvingsbanen og ventede på grønt. Da det blev grønt, kørte han dog ligeud i stedet for til højre. Her ramte han ind i en bil ført af en 49-årig mand. Den 49-årige kom ved sammenstødet lettere til skade og blev kørt på skadestuen til tjek og eventuel behandling.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Nørrevænget i Tranbjerg begået mellem mandag d. 31/7 kl. 14.00 og torsdag d. 3/8 kl. 13.00
  • På Provstebakken i Hasle i Aarhus V begået torsdag d. 3/8 kl. 17.12
  • På Engholms Allé i Risskov begået mellem lørdag d. 22/7 kl. 08.00 og torsdag d. 3/8 kl. 21.50
  • På Jægergårdsgade i Aarhus C begået fredag d. 4/8 mellem kl. 01.00 og kl. 4.10
  • På Magnoliavej i Viby begået fredag d. 4/8 mellem kl. 02.00 og kl. 05.30

Publiceret 04 August 2017 11:56

SENESTE TV