Politirapporten:

Bandemedlem meldte sig selv efter våbenbesiddelse i bus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 30-årig mand fra Aarhus blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for ulovlig våbenbesiddelse. Politiet vurderer, at han er en del af bandemiljøet i Aarhus Vest.
Manden meldte sig selv tirsdag, efter politiet havde ledt efter ham et stykke tid.
Den 19. juli anmeldte flere vidner, at en person var set gå ind i en bybus med en kniv skjult i ærmet. Politiet fik dengang stoppet bussen og visiteret den 30-årige ude på gaden.
Han havde dog ikke noget våben på sig og blev derfor ikke anholdt. Senere ringede busselskabet dog og meddelte, at de havde fundet kniven gemt i bussen.
Ud fra vidneudsagn og overvågning var det derfor muligt at knytte den 30-årige til kniven.
I går ringede han så og erkendte forholdet, hvorefter han mødte frivilligt op og blev anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.
dp

Døgnet i øvrigt

Hærværk ved Aros
En 20-årig mand blev tirsdag morgen kl. 07.17 anholdt og sigtet for at have begået hærværk på to varebiler ved Aros' vareindlevering og for at have brudt ind i et flaskerum ved Aros med flere skader til følge. Manden var i besiddelse af en mindre mængde hash og andre stoffer og blev vurderet til at være påvirket af stoffer på tidspunktet for anholdelsen.
Kvinde stjal lyskæde
En 64-årig kvinde blev tirsdag kl. 12.13 sigtet for butikstyveri i Føtex på Nygårdsvej i Højbjerg. Tyveriet bestod af en lyskæde til 47,50 kr. En butiksdetektiv opdagede, at kvinden havde lagt lyskæden i sin taske og forladt butikken uden at betale for den. Uden for butikken beslaglagde butiksdetektiven kvindens bilnøgler efter en konfrontation, og to Føtex-medarbejdere tilbageholdt kvinden, indtil politiet kom til stedet.
Påvirket mand stjal slips i Magasin
En 58-årig mand blev tirsdag kl. 19.35 sigtet for butikstyveri og overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, efter en vagt i Magasin i Aarhus havde set manden stjæle et slips til en værdi af 600 kr. Manden, der sad i kørestol, blev tilbageholdt af vagten i Magasin. Da politiet ankom viste det sig, at manden var påvirket af heroin og desuden havde en mindre mængde hash og heroin på sig.
Påvirket mand sigtet for forsøg på indbrud
En 42-årig mand, der var påvirket af euforiserende stoffer, blev tirsdag kl. 23.05 anholdt og sigtet for forsøg på indbrud på Nordbyvej i Viby. Anholdelsen kom efter, at flere personer havde anmeldt, at de havde set manden knuse en rude og forsøge at kravle op på altanen til en stuelejlighed. Politiet kunne herefter tage ud op stedet og anholde manden takket været tydeligt signalement fra anmelderne.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Nødkær Allé, Højbjerg i går kl. 07.30.
  • På Højlundsparken, Fastrup, Solbjerg, mellem mandag den 31. juli kl. 08.00 og tirsdag den 1. august kl. 12.00.
  • På Bushøjvej, Højbjerg, mellem mandag den 31. juli kl. 17.30 og tirsdag den 1. august kl. 10.00.

Publiceret 02 August 2017 13:30

SENESTE TV