Politirapporten:

Kørte videre med punkteret dæk - bragede ind i anden bil

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport. Se flere fotos og video på Localeyes.dk

Det kan være farligt for både en selv og for andre, hvis man ikke kører ind til siden efter en punktering.
Det fandt en 39-årig mand ud af, da han mandag klokke 14.08 var involveret i et trafikuheld i krydset Viby Ringvej/Silkeborgvej i Åbyhøj.
Den 39-åriges bil punkterede noget tid før på det ene forhjul, men den han valgte at køre videre mod Brabrand, hvor han ville skifte hjul.
Men så langt nåede han aldrig, for bilen slingrede, og han fandt hurtigt ud af, at det var ikke nemt at bremse med et punkteret dæk.
I krydset ramte han ind i bagenden på en bil ført af en 19-årig kvinde, som holdt for rødt lys. Den 39-årige blev klemt fast i sin bil, men blev klippet fri og kørt til sygehuset. Han slap dog med mindre skrammer. Der skete ikke noget med den 19-årige kvinde.
dp
Se flere videoer på localeyes.dk.

Døgnet i øvrigt

Butikstyv havde narko i lommerne og kniv i tasken
En 27-årig mand fik flere sigtelser, efter han mandag kl. 20.54 blev taget for butikstyveri i REMA1000 på Frederiks Allé i Aarhus C. Den 27-årige gik rundt i butikken med en taske, som han proppede to øl og en rulle stanniol ned i. Herefter gik han ud uden at betale. Det opdagede en kvik medarbejder, der bad ham aflevere tingene og vente, mens han ringede til politiet. Mens medarbejderen ringede 114, valgte den 27-årige dog at gå sin vej. Patruljen kom frem tids nok til at få fat i manden på vej væk fra butikken. Her blev han anholdt og sigtet for tyveri. Ved visitationen fandt betjentene en kniv i tasken og flere poser med stoffer i mandens tøj. Han blev derfor også sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og for besiddelse af euforiserende stoffer.
Stjal ni øl og lagde sig til at sove uden for butikken
En 40-årig mand blev i går anholdt og sigtet for tyveri, efter han havde stjålet ni øl fra 7-Eleven på Banegårdspladsen. Klokken var omkring 19.30, da den 40-årige mand gik ind i butikken, tog øllene og gik ud af butikken med ordene: "Du kan bare ringe efter panserne". Det gjorde butiksekspedienten så kort efter, da han opdagede den 40-årige ligge og sove uden for butikken. Da politiet kom blev den berusede mand anholdt og sigtet for tyveri.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.15 på Rosenkrantzgade i Aarhus C. En 72-årig mandlig bilist stødte sammen med en 54-årig kvindelig bilist. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Sylbækvej i Åbyhøj begået mellem lørdag d. 1/7 kl. 08.00 og mandag d. 31/7 kl. 15.55
  • På Lykkesholmvej i Viby begået mellem fredag d. 28/7 kl. 00.00 og mandag d. 31/7 kl. 19.10
  • På Jyllands Allé i Viby begået mandag d. 31/7 kl. 21.43

Publiceret 01 August 2017 10:33

SENESTE TV