1-1 ved pausen:

Dum udvisning gør livet svært for AGF

Dino Mikanovic blev sendt i bad efter blot 25 minutter af kampen mod Silkeborg

Der er tænding på såvel lægterne som banen til mandagens kamp mellem Silkeborg og AGF. 
Det er hjemmeholdets første kamp på det nye - og særdeles flotte - Jysk Park, som i dagens anledning er propfyldt. 
Og de 10.000 tilskuere - hvoraf 1.500 er AGF-fans - fik nok at underholde sig ved i kampens første 45 minutter, der blev fløjtet af ved stillingen 1-1.
AGF lagde bedst ud og pressede på fra kampens start, men der var hjemmeholdet, der efter blot syv minutter åbnede ballet med en scoring af Brøndby-lejesvenden Gustaf Nilsson. 
Han blev spillet fri i højre side af AGF's felt med en stikning, der flænsede AGF-forsvaret op. Og den næsten to meter lange angriber lagde køligt bolden fladt ned i venstre hjørne af Aleksandar Jovanovic' mål. 
Silkeborg satsede meget på kontra, mens AGF havde svært ved at bryde hjemmeholdets defensiv op. 
Det lykkedes dog efter 18 minutters spil, da Adama Guira med en høj bold fra midten ramte Morten Duncan Rasmussen inde i feltet, og AGF's målræv tøvede ikke med at banke til læderet. Vinklen var spids, men lagde den perfekt og fladt ned i højre hjørne uden chance for SIF-keeperen. 
Efter 25 minutter gjorde AGF's højreback, Dino Mikanovic, det dog livet umådeligt svært for udeholdet. 
Kroaten havde allerede tilegnet sig et umådeligt dumt gult kort 10 minutter forinden, da han efter løb hen til en linjevogter og skreg ham ind i hovedet. Derfor var det ikke smart, da han kort tid efter kom for sent ind i en tackling på Silkeborgs Jeppe Okkels. Hårdt gult kort fra dommer Jørgen Burchardt og direkte i bad med den iltre kroat. 
Udvisningen tvang cheftræner Glen Riddersholm til at skifte en velspillende Adama Guira ud med Jens Stage. 
De sidste minutter før pausefløjtet bød på et par chancer til begge hold. Blandt andet et par nærgående forsøg fra hjemmeholdet. AGF formåede dog at holde de rødblusede modstandere stangen, og det bliver nok også ambitionen i 2. halvleg. 
 
 
 

Publiceret 31 July 2017 19:45

SENESTE TV