Masters EM i Atletik bliver stor deltagersucces

Med 3.750 atleter bliver europamesterskabet i Aarhus et af de største nogensinde

Når Aarhus i dagene 27. juli til 6. august er værter for europamesterskaberne i atletik, kapgang og halvmaraton for mastersudøvere, tegner der sig allerede nu et billede af en stor succes.
Det viste sig nemlig ved tilmeldingsfristens udløb, at hele 3.750 atleter i alderen 35 til 95 år fra 44 forskellige lande har ladet sig registrere, hvilket er et af de største europamesterskaber nogensinde.
Med tanke på, at mange tager turen til Aarhus inklusiv familie osv. for at holde ferie i det danske, kommer eventen til at give et markant rykind i det østjyske.
Det er bemærkelsesværdigt, at hele 92 procent af de tilmeldte er udenlandske deltagere, hvor tyskerne med næsten 800 udøvere stiller det klart største hold.
Stævnet indeholder alle de klassiske atletikdiscipliner, som man også ser til et OL. Dette kombineret med fire km crossløb, kapgang og halvmaraton, så der er ekstra meget at komme efter for løbe-/gåfolket.
Den lokale arrangør, Aarhus 1900 A/M, er allerede i arbejdstøjet efter et velafviklet Skole OL for nyligt. 600 frivillige forventes at bidrage til afviklingen af de lidt over 700 konkurrencer, som skal afgøres i Aarhus til sommer.
Mere info: www.emacs2017.com al

Publiceret 28 June 2017 16:00

SENESTE TV