Politirapporten:

Kvinde anholdt for bedrageri med prisskilte og saks i BH'en

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 37-årig kvinde er blevet anholdt og sigtet for bedrageri, efter hun søndag kl.okken16.03 forsøgte at snyde Magasin i Aarhus C for flere tusinde kroner.
En vagt opdagede den 37-årige kvinde, da hun gik rundt og byttede prismærker på undertøj i stormagasinet. Hun tog mærker fra det billige tøj og satte på det noget dyrere tøj. 
Kvinden betalte herefter for tøjet, men blev stoppet ved udgangen af den opmærksomme vagt. Han tilkaldte herefter politiet, der anholdt den 37-årige kvinde og sigtede hende for bedrageri.
På politistationen blev kvinden visiteret, og det viste sig, at hun havde gemt en saks og flere prismærker i sin BH.
Den 37-årige erkendte bedrageriet og fortalte oven i købet, at hun et par dage før havde lavet samme nummer i butikken.
dp

Døgnet i øvrigt

Anholdt for at gå med bandebeklædning
En 20-årig mand blev søndag kl. 16.40 anholdt omkring Kærtoften i Hasle ved Aarhus efter, at han forgæves havde forsøgt at flygte fra politiet. En af patruljerne i Aarhus Vest opdagede den 20-årige, der kom gående iført tøj med bandelogo på. Da den 20-årige så betjentene, stak han af i hurtigt løb. Betjentene satte efter og blev vist i den rigtige retning af hjælpsomme borgere, der havde set den 20-årige løbe forbi. Til sidst fandt betjentene ham på et toilet i en restaurant på Ryhaven. Her havde han forsøgt at gemme bandetøjet. Dog uden held. Han blev derfor anholdt og taget med på stationen, hvor han blev sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden.
Brand i ubeboet bygning i Viby
En ubeboet villa på Hasselager Centervej i Viby brød søndag i brand omkring kl. 15.49. En patrulje fra Østjyllands Politi nåede først frem, og betjentene forsøgte at slukke branden med en skumslukker. Det lykkedes dog ikke, og det var først, da brandvæsenet kom frem, at ilden blev slukket. De nærmere omstændigheder ved branden er nu i gang med at blive klarlagt.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld på Skolevangs Allé i Risskov søndag kl. 7.45. Her kørte en 51-årig mandlig bilist op bag i en bil ført af en 48-årig kvinde, der var ved at parkere. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.
Der skete et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Sabro vej i Sabro søndag kl. 14.57. Her stødte tre biler ind i hinanden i et såkaldt harmonikasammenstød. De involverede bilister var en 45-årig kvinde, en 34-årig mand og en 68-årig kvinde. Der skete kun materiel skade ved uheldet.
Der skete et færdselsuheld i et stort kryds ved Viby Ringvej i Åbyhøj søndag kl.17.50. Her kørte en 31-årig kvindelig bilist ind i en bil ført af en 39-årig mandlig bilist. Da politiet ankom viste det sig, at den 31-årige kvinde havde drukket for meget til at køre. Hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Der skete ingen personskade ved uheldet.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:

  • På Niels W. Gades Vej i Aarhus C begået mellem d. 17/6 kl. 23.45 og søndag d. 18/6 kl. 6.30
  • På Tjørnebakken i Skødstrup begået søndag d. 18/6 kl. 11.00
  • På Segaltvej i Løgten ved Skødstrup begået mellem fredag d. 16/6 kl. 13.00 og søndag d. 18/6 kl. 14.00
  • På Segaltvej i Løgten ved Skødstrup begået mellem lørdag d. 17/6 kl. 10.30 og søndag d. 18/6 kl. 20.00
  • På Trige Møllevej i Trige begået søndag d. 18/6 mellem kl. 00.00 og 21.15

Publiceret 19 June 2017 11:16

SENESTE TV