Uhyggelige detaljer:

Pigen, der blev bortført, husker de grimme ting

Af
Af Daniel Sennek

 
Den lille fireårige pige, der forlede blev offer for en pædofil sexkrænkers overgreb, skal have lov til at bearbejde de grimme minder i fred og ro. Det fortæller pigens stedfar til Ekstra Bladet. 
"Når hun om nogle år begynder at forstå, hvad der skete, skal hun ikke gå i baglås og være bange for at tænke tilbage," fortæller pigens stedfar til avisen, og fortsætter:
"Jeg er sikker på, at hun nok skal klare den. Hun er en stærk pige med et lyst sind og et overskud af energi."
"Uden hendes skarpe og meget præcise iagttagelser havde politiet ikke så hurtigt kunnet pågribe den mistænkte. Politiet er meget imponeret over, at hun trods sine oplevelser alligevel har en nøjagtig hukommelse," fortæller stedfaderen til Ekstra Bladet og slutter:
"Hun fortalte dem om de to små hunde hos manden og kunne give en nøjagtig beskrivelse af hans udseende og påklædning. Hendes iagttagelser var den direkte årsag til, at politiet fandt så hurtigt frem til stedet, hvor hun havde opholdt sig efter at være blevet fjernet fra børnehaven. Desværre husker hun også de grimme ting, han foretog sig, men i stedet for at skubbe dem bort tager hun stilling og kalder dem ulækre."
Den fireårige pige er blevet undersøgt, og undersøgelserne viste, at en seksuel krænkelse har fundet sted. De nærmere detaljer og omfanget af overgrebet vil først komme frem, når sagen mod den 33-årige mistænkte til sin tid skal behandles i retten.
Den sigtede blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger.

Publiceret 18 June 2017 07:27

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV