Sundhedsduo viser vej til en balanceret livsstil

Gitte Høj og Sara Maria holder foredrag i Bruuns galleri 19. juni

Når den energiske trænings- og sundhedsduo Gitte Høj og Sara Maria Franch-Mærkedahl 19. juni kl. 18-20 gæster Humac i Bruuns Galleri, vil fokus være på de bevidste valg, der forener ønsket om en sund livsstil med en travl hverdag.
'Boost dit løb' er overskriften, når Sara Maria Franch-Mærkedahl, tv-vært, model og forfatter, og Gitte Høj, tidligere elitehækkeløber, nuværende forfatter, konsulent og løbetræner, gæster Humac.
Træningsduoen har netop skrevet en bog med samme titel, og målet for aftenen er at fortælle om, hvordan man gennem bevidste valg får ønsket om en sund livsstil til at harmonere med en travl hverdag.
I løbet af de to timer, hvor Sara Maria Franch-Mærkedahl og Gitte Høj deler ud af deres faglighed og personlige erfaringer, vil de blandt andet fortælle om, hvordan de udnytter de nyeste træningsredskaber til at skabe resultater både professionelt og privat.

Bruger Apple Watch

På aftenen er det blandt andet muligt at høre mere om, hvordan de to foredragsholdere benytter Apple Watch til at være mere bevidste om den generelle helbredstilstand gennem målinger af pulsslag.
Det er gratis at deltage i eventen ved tilmelding på humac.dk/boost.jesl

null

Publiceret 16 June 2017 16:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV