Politirapporten:

57-årig kvinde modtog mistænkeligt opkald fra Microsoft-mand med indisk accent

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 57-årig kvinde fra Malling blev torsdag morgen klokken 09.30 ringet op af en mand, der udgav sig for at ringe fra Microsoft.
Manden talte engelsk med indisk accent, og han oplyste kvinden om, at han skulle installere et virusprogram på hendes PC.
Manden lykkedes med at få kvinden til at sende foto af hendes pas og visa/Dankort, men efter samtalen blev kvinden mistænkelig og spærrede straks sit dankort. 
Østjyllands Politi opfordrer til, at man lægger røret på, hvis man bliver ringet op af nogen, der udgiver sig for at være fra Microsoft. Og man skal aldrig udlevere personlige oplysninger eller bankoplysninger til personer, man ikke ved hvem er.

dp

Døgnet i øvrigt

49-årig mand frarøvet sin mobiltelefon
Torsdag kl. 12.28 sad en 49-årig mand på en bænk i parken ved Park Allé i Aarhus og talte i mobiltelefon, da han blev opmærksom på to mænd, der stod ved siden af. Pludselig henvendte den ene mand sig til den 49-årige og råbte af ham på engelsk, hvorefter han hev fat i hans arm og tog hans mobiltelefon. Den 49-årige beskrev gerningsmanden som:

  • Afrikansk af udseende
  • 185-190 cm høj
  • Muskuløs af bygning
  • Mørk hudfarve og sort,hår
  • Var i ført en lysebrun lederjakke
To udenlandske butikstyve taget på fersk gerning
Østjyllands Politi blev torsdag kl. 19.43 kaldt ud til Bruuns Galleri, hvor en butiksmedarbejder havde tilbageholdt to udenlandske mænd, der havde stjålet varer fra flere butikker i centeret. De to mænd på 27 og 16 år blev begge sigtet for butikstyveri til en samlet værdi af knap 3400 kroner.
Færdsel
Torsdag kl. 09.36 skete der et færdselsuheld på Helenelyst i Brabrand. Her var en 36-årig mandlig bilist uopmærksom og kørte meget hurtigt over i modsatte vejbane, hvor han påkørte en 37-årig mandlig bilist og herefter en pæl ved et busstoppested, en skraldespand og ind i et træ. Der skete den del materiel skade, men ingen alvorligere personskade. 
Torsdag kl. 13.50 skete der et færdselsuheld på Gudrundsvej i Brabrand. Her kom en 27-årig mand kørende på motorcykel i alt for høj fart over en bakketop, hvilket resulterede i, at han fløj igennem luften og styrtede. Manden blev kørt til behandling på hospitalet. 
Torsdag kl. 16.28 skete der et færdselsuheld på Genvejen ved Hasselager. Her kom en 54-årig mand kørende på motorcykel, da han på grund af køkørsel sænkede farten og blev påkørt bagfra af en 20-årig mandlig bilist, der ikke nåede at bremse. Motorcyklisten væltede og blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for to stabile brud på ryggen.
Torsdag kl. 23.42 skete der et færdselsuheld på Vester Allé i Aarhus. En 23-årig kvindelig bilist hold for rødt lys på Vester Allé, da den forankørende bil pludselig begynder at bakke og påkørte kvindens bil. Føreren og passageren i den anden bil steg ud og kiggede på skaderne, hvorefter de kørte fra stedet uden at give sig til kende.
Indbrud
Der er det seneste døgn blevet anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus.
På Silkeborgvej i Brabrand begået torsdag den 18/5 kl. 07.54
På Hvedemarksvej i Harlev begået torsdag dn 18/5 mellem kl. 07.00 og kl. 15.30
På Kystvejen i Aarhus begået torsdag den 18/5 mellem kl. 18.30 og kl. 20.00

Publiceret 19 May 2017 10:21

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV