Tosset med tapas? World Tapas Day kommer til Aarhus

Den Spanske Stats Turistbureau og CANblau hædrer smagen af Spanien til World Tapas Day 15. og 16. juni

Friterede artiskokker med trøffel-mayo, frisklavet paella eller Ibérico Bellota - verdens bedste sortfodsskinke.
Alt det og mere kan du nyde, når World Tapas Day løber af stablen 15. og 16. juni hos Aarhus Central Food Market, skriver madmarkedet i en pressemeddelelse.
World Tapas Day er en hyldest til Spaniens mest berømte gastronomiske koncept – og nu kommer eventen for første gang til Aarhus.
Midt i juni omdannes Sankt Knuds Torv til en spansk oase. Med aarhusianske CANblau som den erfarne gastronomiske guide udi det spansk tapas-landskab har gæsterne mulighed for at smage på håndplukkede spanske specialiteter.
”Tapas er meget mere end det, du kender fra supermarkedets køledisk. Det vil vi gerne vise – og ikke mindst fortælle om – til World Tapas Day. CANblau stiller med stærkeste opstilling, og vil gerne være med til at gøre østjyderne klogere på Spaniens herligheder," siger Jimmy Holm fra CANblau.
Jimmy Holm og CANblau, der har en stade hos Aarhus Central Food Market, skruer derfor ekstra op for gastronomien med en ekstra tapasbar på torvet og ud til strøget, en sherrybar, jamoneria og paella under åben himmel.
Målet om at hylde og udbrede kendskabet til tapas vil afspejle sig i priserne, lover Aarhus Central Food Market. Vil man smage en tapas-pallette, jamón (skinke) eller et udvalg af spanske vine vil prisen være 100 kroner.
Dagene bliver også krydret med foredrag om udvalgte specialiteter, som du kan gå ind til fra gaden.
”På World Tapas Day vil vi gerne genskabe det, alle danskere elsker ved Spanien – både når det kommer til den fyldige vin, lækre gastronomi og den uhøjtidelige stemning. Og så satser vi på, at den danske sommersol finder lidt spansk charme frem i dagenes anledning. Om ikke andet, så vil du få mulighed for at vinde en rejse til Spanien sponsoreret af Norwegian,” siger Signe Trier Simonsen fra Aarhus Central Food Market.
World Tapas Day er kendt fra både i Melbourne, Oslo og København og nu også fra Smilets By. Arrangementerne er udendørs og starter klokken 15.00 både torsdag 15. juni og fredag 16. juni.
dp

Publiceret 17 May 2017 09:20

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV