Øllet vil flyde til fødselsdagsfest

FLASK fejrer sig selv med et overdådigt øl-program

Med åbningen af FLASK i maj sidste år fik Aarhus sin første, dedikerede ølbutik. Siden da har butikken i Nørregade - som samtidig blev udvidet med en webshop i november - præsenteret aarhusianerne for i omegnen af 1.000 forskellige og udfordrende håndværksøl.
Det fejres med et brag af en gratis fødselsdagsfest på spillestedet Tape lørdag 20. maj, og FLASK og TAPE er nu klar til at løfte sløret for hele programmet. Det skriver FLASK i en pressemeddelelse.

Øl fra hele verden

Øllet vil flyde fra seks haner og en længere række flasker/dåser og spænde over alt fra det humlede og bitre over det tunge og sorte til det lette og syrlige - samt mere eller mindre alt derimellem.
Fra fad vil blandt andet flyde tre meget eksklusive amerikanske øl, som kun sjældent ses på dansk grund.
Der vil blandt andet være Aarhus-premiere på Westbrook Brewing-øllen ‘Bourbon Barrel-Aged Mexican Cake', som er en kulsort Imperial Stout på 10,5 procent brygget med kakaobønner, vaniljestænger, kanelstænger samt habanerochili, og så derudover lagret 12 måneder på bourbonwhiskey-fade.
De to øvrige, amerikanske eksklusiviteter er ‘Vietnamese Speedway Stout' fra AleSmith og ‘Leopold Bros. Whiskey Barrel-Aged Nightmare on Brett' fra Crooked Stave. Derudover medbringer FLASK en del forskellige flasker, blandt andet ‘Oude Geuze' fra 3 Fonteinen, ‘Kriek' fra Cantillon, og ‘Evil Smoosh' fra Evil Twin/SØLE Artisan.

Øl-is og vinyl

Fødselsdagsfesten finder sted fra kl. 12-02 og vil udfolde sig både udendørs og indendørs.
Dagsprogrammet vil tage sit primære afsæt i TAPE's gårdareal med udeservering af både øl, mad og øl-is.
Musikalsk vil programmet tage sin start fra åbningen kl. 12, hvor DJ's vil sætte stemningen, ligesom BadstueRock og Mastermind Records vil stille op med et mindre vinylmarked. Første livekoncert starter kl. 19 og femte og sidste livekoncert starter kl. 23.
Der er fri entré til hele arrangement, og der er åbent for alle fra kl. 12.
srj

Publiceret 17 May 2017 17:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV