Chocolatier og konditori fra Vejle rykker ind hos aarhusiansk madmarked

Vanilla Chocolatier & Konditori åbner bod hos Aarhus Central Food Market

Fyldte chokolader, farverige dessertkager og hjemmelavede flødeboller.
De talentfulde konditorer fra Vanilla Chocolatier & Konditori i Vejle åbner en bod på Aarhus Central Food Market, oplyser madmarkedet i en pressemeddelelse.
Boden åbner lørdag den 13. maj, hvor åbningen fejres med gratis smagsprøver på Vanillas søde sortiment.
”Mange af vores kunder har spurgt, om vi ikke snart ville åbne en butik i Aarhus. Da vi en dag gik forbi Aarhus Central Food Market og forelskede os i stedet, besluttede vi, at nu skulle det være. Vi har fået en rigtig god placering lige indenfor døren, og vi glæder os helt enormt meget til at vise aarhusianerne og alle de besøgende, hvad vi kan med chokolade og kager,” fortæller konditor og indehaver af Vanilla Chocolatier & Konditori, Gabriel Ahlgreen.
Indtil nu har dessertelskere ellers kun kunnet finde Vanilla i Vejle. Her er de to indehavere, konditor Gabriel Ahlgreen og chocolatier Jeanette Sørensen, kendt for deres evner til at forvandle økologiske råvarer til håndlavede kager og chokolader med en dyb og intens smag. 
”Vi har fået alt for mange tørre og kedelige kager i vores liv. En god kage er efter vores mening en kage, der virkelig smager af noget, og som samtidig overrasker med forskellige teksturer og flotte farver. Vores gæster kan glæde sig til at opleve en kagebod, der bugner af alt lige fra konditorkager, kransekager og småkager til fyldte chokolader, flødeboller og gaveæsker,” fortæller Gabriel Ahlgreen. 
Konditorkagerne kommer til at koste fra 25 kr. og opefter.

Flere boder på vej

Vanilla Chocolatier & Konditori rykker ind i boden, som tidligere har været lejet ud til Knebelgodt Øko-Deli.
Også et andet sted på madmarkedet er der udsigt til, at nye navne skal åbne. Den vietnamesiske sandwichbar Banh MÌ de Taste MÌ lukker, fordi ejerne ønsker at fokusere på restauranten i Nørre Alle, og dermed bliver der snart plads til et nyt madkoncept hos Aarhus Central Food Market.
”Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvem der åbner i Banh MÌ de Taste MÌs bod. Men jeg kan fortælle så meget, som at vi har flere utroligt spændende aktører i spil. Vi er madmarkedet, som har noget for enhver smag, og derfor gør vi meget ud af at finde og udvælge madkoncepter, som tilfører noget nyt og anderledes og som supplerer de andre boder på en god måde,” siger Signe Trier Simonsen fra Aarhus Central Food Market.

Publiceret 03 May 2017 10:56

SENESTE TV