Vær med til gratis orienteringsløb i Marselisborg Skov

Aarhus 1900 Orientering inviterer alle, der har lyst, til ’Find vej dag’ i skoven

Under overskriften 'Find vej i Marselisborg Skov' inviterer Aarhus 1900 Orientering alle, der har lyst til at prøve kræfter med orienteringssporten, til at komme på en sjov og udfordrende postjagt i den lysegrønne forårsskov.
Mødested er klubhuset 'Grumstolen', Grumstolsvej 48 i Højbjerg. Her står et hold af Aarhus 1900 Orienterings erfarne løbere klar til at give instruktion i at læse kort og hjælpe deltagerne i gang.

Forskellige ruter

Der er forskellige ruter at vælge imellem, således at der vil være udfordringer for både mindre børn i selskab med forældre og bedsteforældre såvel som trænede løbere, der ønsker at prøve noget nyt.
Det er gratis at deltage. Efter turen i skoven er der forfriskninger til alle, diplomer og medaljer til børnene, samt en lille overraskelse til de små.
Arrangementet, der foregår lørdag 29. april kl. 13.00-14.30, er et led i den landsdækkende Find Vej Dag under Dansk Orienterings Forbund, som sætter fokus på orienteringssport som en aktivitet, hvor hele familien kan være med.
Aarhus 1900 Orientering inviterer efter Find Vej Dagen til Familieorientering med gratis træning indtil sommerferien hver lørdag i maj kl. 13 og mandage kl. 18.
gs

Publiceret 20 April 2017 13:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV