Livsfarligt! Søm spredt ud over kæmpe område:

"Jeg tror ikke, de tænker på, hvilken fare det kan udgøre"

Af
Af Daniel Sennek

 
"Det er noget svineri."
Så kort kan det siges, mener en borger fra Aarhus-bydelen Risskov, der gennem flere måneder har haft et kæmpe stort søm-problem.  Hundredvis af søm er nemlig blevet spredt i. På indkørsler og veje - og indbyggerne mener ikke, det er ved et uheld.
Det skriver TV2.
"Det er jo langt over, hvad man kan kalde for drengestreger. Jeg tænker, det er hærværk. Forsøg på systematisk hærværk. Det er forkasteligt. Det er noget svineri. Jeg tror ikke, de tænker på, hvilken fare det kan have for dem, det går udover. Eller også gør de, siger Jacob Munkholm Jensen, der bor Risskov, til TV2.
Jacob Munkholm Jensen fandt ud af problemets voldsomme omfang, da han trådte på et søm, der røg op i skoen. Han postede nemlig billedet i en Facebook-gruppe for borgere i bydelen, og lynhurtigt viste det sig, at rigtig mange har dårlige erfaringer med søm i dækkene og lignende.
Sømmene er ifølge TV2 blevet fundet mindst 15 forskellige steder i Risskov, og de er problematiske af både sociale og praktiske årsager.
"Man kigger jo lidt skævt til dem, som man ikke lige kender, som går rundt på vejene. Og derudover punkterer folk. Så det er rigtig træls," siger Tine Bay fra Risskov til TV2.
Flere beboere i Risskov har anmeldt de vildfarne søm til politiet. Østjyllands Politi er dog ikke umiddelbart på sporet af en eller flere gerningsmænd.

Publiceret 18 April 2017 07:35

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV