Aarhus Takker:

Det kræver, at man knokler for det

I 2016 triumferede han ved Aarhus Takker. I år skal han være med til at udpege vinderne

Af
Jeppe Kristensen

Én af repræsentanterne i dommerkomiteen til Aarhus Takker 2017, er sidste års vinder af prisen, Nazir Mobin, ejer af Vask48, som vandt for sin store indsats for give byens hjemløse rent tøj på.
Her blev han hædret med et beløb på 15.000 kroner for sit arbejde. Men alligevel er det ikke pengene, der betyder mest ifølge Nazir Mobin.
“Det er anerkendelsen for det arbejde, vi laver. Det er dét, som har den største betydning for mig. Det giver et kæmpeboost til at fortsætte med at skabe noget positivt for byens mest udsatte borgere,” siger vaskemanden, som brugte præmiepengene i samarbejde med værestedet 'Det Blå Sted'.
“Vi har holdt et par arrangementer, hvor vi fik doneret noget tøj til brugerne af værestedet. Ellers har vi brugt pengene på at få flere virksomheder med på idéen om at hjælpe udsatte i Aarhus,” fortæller Nazir Mobin.

Med i dommerkomiteen

I år har han så fået plads i dommerkomiteen, hvor han får en afgørende stemme i den endelige prisoverrækkelse.
Og hvis man vil fange Nazir Mobins opmærksomhed, så er det vigtigt, at man er noget for andre borgere.
“Hvad enten det er ældre, hjemløse eller noget tredje. Det, som, jeg synes, er vigtigst, er, at man gør noget, hvor andre folk får gavn af det,” konstaterer Nazir Mobin, som er stolt over muligheden for at sidde med i dommerkomiteen.
“Det er jo fantastisk. Jeg er så spændt på at se, hvem der bliver nomineret i år. Det kræver virkelig, at man knokler for det. Det ved jeg jo fra sidste år,” smiler Nazir Mobin.

null

Publiceret 18 April 2017 06:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV