Hvem skal vinde Aarhus Takker?

Nu er det tid til, at du kan indstille årets kandidat til Aarhus Takker Prisen

Af
Jeppe Kristensen

Igen i år uddeler Lokalavisen Aarhus i samarbejde med kommunen Aarhus Takker Prisen.
Det er nu blevet tid til, at du kan indstille årets kandidater. De eneste krav er, at personen skal bo i Aarhus Kommune og have gjort en eller anden forskel enten på det sociale område eller indenfor beskæftigelse.
Du kan indstille en person ved at sende en mail til Lokalavisen Aarhus på: redaktion.aarhus@lokalavisen.dk med Aarhus Takker i emnefeltet. Her skriver du lidt om, hvorfor du mener, vedkommende har fortjent at vinde.
Du kan indstille frem til 13. juni.
Dommerpanelet består igen i år af Bente Steffensen fra Erhverv Aarhus, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse Thomas Medom (SF), Kjeld Holm, formand for Udsatterådet, Camilla Kjærgaard Olesen, redaktør på Lokalavisen Aarhus og som noget nyt i år: Sidste års vinder: Nazir Mobin fra Vask48.
Dommerpanelet udvælger blandt de indstillede, hvem de fem kandidater til prisen skal være. Efterfølgende åbner Lokalavisen Aarhus en afstemning på avisens site, hvor man kan stemme på den, man mener har fortjent at vinde. Dommerpanelets stemme vægter 50 procent, og det samme gør læsernes.
Vinderen findes ved et arrangement på Aarhus Rådhus torsdag 28. september, hvor der vil være underholdning fra Aarhus-bandet Bogfinkevej.
“Vi ser frem til endnu en gang at uddele prisen sammen med Lokalavisen Aarhus. Det er vigtigt, at vi hylder de mange aarhusianere, der dagligt gør en forskel for andre mennesker,” siger rådmand Thomas Medom.
Også redaktør Camilla Kjærgaard Olesen ser frem til prisuddelingen igen i år:
“Jeg glæder mig rigtig meget til at læse de mange indstillinger fra læserne. Jeg bliver overrasket hvert år over, hvor mange gode tiltag og initiativer, der er i Aarhus Kommune, og jeg er glad for, at Thomas Medom igen er med på at uddele prisen,” siger hun.

Publiceret 18 April 2017 06:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV