Masai fejrer 25 år i byen med gratis bobler

Frugt, kage og bobler bliver serveret, når butikken Masai fejrer jubilæum

Den danske modevirksomhed Masai fylder 25 år og er blevet til en stor international virksomhed.
Jubilæet bliver fejret med bobler i Masais butikker og med mulighed for at vinde en komplet personlig styling udført af Masais chefdesignere.
Masai blevet stiftet 19. april 1992 i København og har haft positiv vækst gennem alle årene. I dag har Masai mere end 200 ansatte og sælger over halvanden million stykker tøj årligt på 26 markeder.
Senest har de amerikanske kvinder taget Masais design til sig. Modevirksomheden har foruden webshop også 30 egne butikker i Danmark, Norge og Sverige, hvoraf de 10 er åbnet inden for det seneste år.
”I 25 år har vi klædt kvinder på, så de føler sig smarte og godt tilpas præcis, som de er,” lyder det fra adm. direktør Sune Bjerregaard, der fortsætter:
”Vi er kendt for prints, farver og for at tilbyde en lang række pasformer, så alle kvinder kan finde tøj, der passer til netop deres stil. Ved både at have fokus på høj kvalitet og godt design, formår vi at skabe tidløse klassikere, der ser godt ud år efter år,” slutter Sune Bjerregård.
Butikschef på Store Torv i Aarhus, Sarah Hermandstad tilføjer:
”Vi glæder os til at fejre vores jubilæum med kunderne. Fredag 21. april og lørdag d. 22. april serverer vi bobler, frugt og kage.”

null

Publiceret 17 April 2017 10:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV