Katten Phoebe har haft et hårdt liv og har været helt udsultet. Nu er hun endelig begyndt at ligne en rigtig kat igen.

Katten Phoebe har haft et hårdt liv og har været helt udsultet. Nu er hun endelig begyndt at ligne en rigtig kat igen.

Phoebe søger nyt hjem:

Fødte sine killinger i en hæk langt ude på landet

I samarbejde med Dansk Dyreværn Aarhus sætter vi fokus på dyr, der er til adoption

Af
Af Dansk Dyreværn Aarhus

Katten Phoeby søger et hjem uden børn eller andre katte, hvor hun kan komme udenfor.
Phoebe har boet på internatet siden 16. februar 2016. Men hun kom i sin tid til internatet i slutningen af juli sidste år.
Hendes historie er trist. Hun ankom til internatet sammen med sine uge gamle killinger. Hun var så tynd, at det næsten var utroligt, at hun havde formået at holde liv i killingerne. Hun var blevet fundet langt ude på landet, hvor hun havde født sine killinger i en hæk. Mad havde hun stjålet ved at gå ind af hundens hundelem og spise af hans foder.
Det har taget lang tid at få Phoebe på rette spor, da det var svært at holde sul på hende, når hun stadig skulle give mælk til de 5 små mirakler.
Missefamilien kom i pleje, men Phoebe trivedes ikke og var træt af killingerne. Derfor traf vi en hård beslutning om at tage Phoebe fra killingerne, og lade hende komme tilbage til internatet - det har været den rigtige beslutning, og ENDELIG begynder hun at ligne en 'rigtig kat.

Personlighed/Arfærd:

Phoebe er en rigtig sød og kælen kat, der dog ikke har et kæmpe behov for at blive taget op og putte.
Da hun har prøvet at sulte, er hun en kat, der rigtig gerne vil se, om man skulle have glemt lidt lækkert oppe på bordet. Plejefamilien erfarede også, at de ikke kunne have nybagte pølsehorn stående - Phoebe rendte med hele posen.

Phoebe vil gerne have et nyt hjem uden børn og få meget hygge-putteri.

Phoebe vil gerne have et nyt hjem uden børn og få meget hygge-putteri.

Særlige bemærkninger:

Phoebe har været ude i et hjem i 1 måned, men er kommet retur, fordi hun ikke trives i et hjem med børn. Vi må konstatere, at hun har en lav stresstærskel og en jagtadfærd, som bliver trigget, hvis hun bliver stresset. Samtidig er hun enormt legesyg. Hun kunne finde på at ligge på lur efter børnene og hoppe på dem. De voksne oplevede det også, og det hjalp ikke at lade hende komme udenfor. Her på internatet har vi ikke oplevet denne adfærd.
Vi har haft optaget en video, som viser, hvordan Pheobe reagerer, når hun bliver presset, og vores tilknyttet katteadfærdsekspert vurderer følgende om Phoebe:
“Phoebe er mest af alt den type kat, som IKKE skal være hos en børnefamilie eller en familie, som forventer en putte-hygge-nusse kat på deres præmisser. Det skal foregå helt i hendes tempo, og når hun gider. Hun skal, groft sagt, bare have lov til at “være. Netop et sted med FRI adgang til et fedt udeliv.”
Derfor tror vi på, at Phoebe fint kan trives i et nyt hjem, gerne i landlige omgivelser, hvor hun kan gøre lidt nytte med musebestanden.
Efter at hun er kommet tilbage på internatet og er kommet ind i daglige rutiner igen, stortrives hun og er glad, kælen og ikke mindst legesyg.
Gå ind på vores hjemmeside www.ddaa.dk, hvor vi har lagt en lille film ind på Phoebes profil.
Ønsker du at møde den lille mis, er du altid velkommen til at komme herud i internatets åbningstid: Mandag-Tirsdag: 10-15, Onsdag: LUKKET, Torsdag-Søndag: 10-15.
Vi kan træffes på email: dyreinternat 87 33 44 40 (tast 1) fra klokken 12 mandag til fredag (undtaget onsdage).

Publiceret 15 April 2017 12:00

SENESTE TV