YouTube-stjerner åbner ny frisørsalon i hjertet af Aarhus

Med konceptet 'Slikhaar TV' har to århusianske iværksættere siden 2009 skabt en millionforretning på YouTube. Nu åbner tvillingerne en ny frisørsalon i Latinerkvarteret

Med drømmen om at genåbne Slikhaar Studio og et ønske om at inspirere folk til at blive en bedre version af sig selv, har tvillingerne Emil og Rasmus V. Albrechtsen overtaget og renoveret den 5 måneder gamle salon, M37, i Mejlgade og genåbnet Slikhaar Studio i nye og moderne rammer.
Det oplyser brødrene i en pressemeddelelse.
De har netop lagt sidste hånd på salonen, som fredag den 31. marts  står klar til officielt at slå dørene op for nuværende og nye århusianske kunder med et brag af en Grand Opening.
"Vi har længe ledt efter de helt rigtige rammer til genåbning af salonen, Slikhaar Studio, og da muligheden for at overtage M37 bød sig, var der ingen tvivl. Det var lige, hvad vi søgte," siger Rasmus V. Albrechtsen.
Frisørerne Ann-Sofie og Nicoline, der tidligere arbejdede for M37 og har været med fra start, vil sammen med den nyansatte frisør Julie og Salon Manager Simone, drive salonen.
Med den centrale location vil Emil og Rasmus ikke kun henvende sig til aarhusianerne, men til hele verden.
"Når et krydstogtskib lægger til kaj ved Aarhus Havn, er håbet, at det vil kunne mærkes i salonen. Og med Aarhus som Europæisk Kulturby 2017 kunne timingen ikke være bedre," siger Emil V. Albrechtsen.
Emil og Rasmus ser det som en ekstra turistattraktion i byen, da 90 procent af deres salg via webshoppen SlikhaarShop allerede går til udlandet. De driver sammen YouTube-kanalen Slikhaar TV, som - ifølge pressemeddelelsen - er verdens største kanal inden for mænds hår med 1,6 millioner abonnenter og over 230 millioner afspilninger.
dp

Publiceret 23 March 2017 13:54

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV