Black Army-medlemmer tiltalt for afpresning af tatovør i Odense

De tre bandemedlemmer skal for retten i april

Den 27. og 28. april 2017 er der berammet en sag ved retten i Odense mod tre mænd på 20, 23 og 35 år. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.
Ifølge tiltalen indfandt de tre mænd sig 9. februar 2017 i en tatovørbutik i Odense. Her afpressede de indehaverne af butikken til at betale penge til Black Army. To af personerne var iført tøj, som viste en tilknytning til Black Army.
"De tre mænd er tiltalt for afpresning, da der i deres sprogbrug og i situationen ligger en trussel om senere vold mod indehaverne eller hærværk eller lignende mod butikken, hvis der ikke betales penge til Black Army," siger specialanklager ved Særlig Efterforskning Vest, Lars Petersen.
Sagen er blevet efterforsket i et samarbejde mellem Fyns Politi og den nye specialenhed, Særlig Efterforskning Vest, der blandt andet arbejder med organiseret rocker- og bandekriminalitet i Vestdanmark.

Det er anklagemyndigheden ved Særlig Efterforskning Vest, der har rejst tiltale og som vil føre sagen ved retten i Odense.
De tre mænd har siddet varetægtsfængslet siden 12. og 13. februar.
Mandag aften vil repræsentanter fra Odense Kommune, tatovørerne i Odense, Fyns Politi, og Odenses cityforening mødes på Odense Rådhus for at diskutere problemerne med Black Army.
(jtc)

Publiceret 20 March 2017 10:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV