Har ombygget hestetrailer:

Mobilt pizzeria ruller ud i Aarhus

Michel Jespersen fra Hjortshøj starter nyt projekt, der involverer en hestetrailer og en italiensk pizzaovn

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Økologisk gartner, ismand og nu ejer af et mobilt pizzeria.
57-årige Michel Jespersens seneste påfund har ikke overraskende noget med mad at gøre.
Hjortshøj-manden begyndte at dyrke og sælge økologiske grøntsager for 28 år siden, før det nærmest blev allemandseje.
For ti år siden kastede han sig ud i isproduktion med 'De fire istider' Derudover kører han også fra tid til anden ud til selskaber og kokkererer den spanske nationalret, paella.
Og nu vil madmanden altså bage og sælge pizzaer fra en ombygget hestetrailer, som snart skal drøne rundt i kommunen.
“Jeg er ved at afvikle mit salg af økologiske grøntsager, som supermarkederne har gjort til et discount-produkt. Der er mange om buddet, og derfor har jeg mistet mange kunder. Det er ved at være en saga blot, og det er fint nok, for jeg har haft lyst til at prøve noget andet,” siger han om pizza-projektet.

Ægte italiensk stenovn

“Jeg har en rigtig fin isforretning, men den er noget følsom med vores ustabile sommervejr, så nu synes jeg, at det er tid til at prøve dette pizza-eventyr,” siger Michel Jespersen med et smil.
Selve hjertet i projektet er en hestetrailer, som Michel Jespersen har været i gang med at ombygge de seneste tre måneder. Nu er den et mobilt pizzeria, der indeholder en ægte italiensk stenovn, som rulles ud af hestetraileren og tændes op.
Når ovnen er varmet op til 450 grader, tager det blot halvandet minut at bage en pizza. Det giver ifølge Michel Jespersen en helt speciel smagsmæssig oplevelse, hvor råvarerne er meget mere friske, fordi de ikke er udbagte.
Da Lokalavisen møder iværksætteren på hjemmebanen i andelssamfundet i Hjortshøj, er han godt i gang med at brænde den nystøbte pizzaovn fra Italien til. Og det tiltrækker en del nysgerrige blikke,
“Jeg glæder mig helt enormt til at komme i gang. Det er lidt et skørt projekt, men jeg er helt tryg ved konceptet. Jeg er spændt på responsen,” siger han.
'Chez Michel' bliver navnet på det nye forretningskoncept med så få pizzaer som muligt på menukortet.

Studietur til Napoli

“Min kone og jeg var på studietur i Napoli i efterårsferien, og et af de mest berømte pizzeriaer har to forskellige pizzaer, og folk stod i kø fra klokken 11 om formiddagen. Det handler om kvalitet og enkelthed. Jeg vil kæle for det og lege med forskellige råvarer,” siger Jespersen.
Det mobile koncept giver mulighed for, at der kan rykkes ud til alle mulige former for arrangementer som studenterfester, natmad til bryllupper, konfirmationer og firmafester. I første omgang er der planen, at pizzaovnen får sin debut i andelssamfundet i Hjortshøj på fredag klokken 17.
Herefter vil den nyslåede pizza-mand fra Hjortshøj være at finde med sin ombyggede hestetrailer hver fredag i andelssamfundet, hver torsdag ved brugsen i Hjortshøj og onsdage og lørdage på markedet på Ingerslev Boulevard.
Læs mere om det mobile pizzeria her.

null

Publiceret 15 March 2017 11:00

SENESTE TV