Mette Hoffmann ved vakuum-terapi-maskinen, der forbedrer blodomløb og hjælper kroppen med at hele.

Mette Hoffmann ved vakuum-terapi-maskinen, der forbedrer blodomløb og hjælper kroppen med at hele.

Sygeplejerske udvider klinik i Risskov

Care By Hoffmann er netop åbnet på Nordre Strandvej 122 i Risskov og holder åbent hus på fredag

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Den tidligere købmand og kiosk på Nordre Strandvej 122 i Risskov har gennemgået en stor istandsættelse og fremstår nu som en form for et sundhedshus.
Det er Mette Hoffmann, som står bag. Indtil for nylig havde Mette Hoffmann klinik i nabohuset i nummer 124, men nu er hun rykket ind i nummer 122.
Og hun er ikke længere alene. Med sig har hun kosmetologen Bibi, der deler samme efternavn, dog uden at være i familie. Det er helt tilfældigt men meget praktisk i forhold til firmanavnet, 'Care By Hoffmann'.
“Vi kender hinanden gennem vores mænd. De er vokset op sammen,” fortæller Bibi Hoffmann, som er bosiddende i Skødstrup.
Hun laver ansigtsbehandlinger med stort fokus på hudpleje.
Grundlæggeren Mette Hoffmann er uddannet sygeplejerske men kastede sig ud i livet som selvstænding i oktober 2016.

Vakuum-terapi

“Jeg har arbejdet godt ti år på Skejby Sygehus' hjertekirurgisk sengeafsnit, og der kender jeg vakuum-terapi fra sår, der ikke vil hele. Så jeg fik lyst til at kastet mig ud i et lille projekt med egen klinik med vakuumterapi-maskiner,” siger Mette Hoffmann og tilføjer:
“Vakuum-terapi booster kredsløbet. Det er en risikofri behandling med stor effekt for de mennesker, som døjer med gener fra et dårligt kredsløb. Metoden er udviklet af NASA, som har brugt det i rigtig mange år til deres astronauter - både før, under og efter de er i rummet. Jeg er den første i Aarhus, der tilbyder denne behandling.”
Foreløbig har hun leaset tre maskiner, hvor den ene er til armen, hvor der er hjælp til kvinder og mænd, som har fået fjernet lymfeknuder i forbindelse med brystcancer samt folk med gener fra skuldre og albuer.
“Jeg brænder for vakuum-terapi, fordi det er fantastisk effektivt og samtidig mild og skånsom behandling. Jeg elsker at kunne hjælpe folk af med deres symptomer og fremme livskvaliteten. Det er hjælp til selvhjælp,” siger Mette Hoffmann.
De helt store målgrupper er folk, der har gener fra deres kredsløb. Og det er typisk folk med diabetes og åreforkalkning, men også sportsfolk, som ønsker at komme lidt hurtigere tilbage efter en skade, fortæller Mette Hoffmann.
“Jeg er glad for, at vi har et fællesskab, hvor vi kan hjælpe hinanden med vores kompetencer og kundegrupper,” siger Bibi Hoffmann.
Der er åbent hus hos Care by Hoffmann på fredag 10. marts fra klokken 10 til 17.30. Her vil der komme forskellige levenrandører og præsentere produkter og laver behandlinger.

Bibi Hoffmann er kosmetolog og ekspert i hudpleje og make up. Hun har 25 års erfaring.

Bibi Hoffmann er kosmetolog og ekspert i hudpleje og make up. Hun har 25 års erfaring.

Publiceret 09 March 2017 12:00

SENESTE TV