Jane fandt pillefyldte pølser i sin have, da hun luftede hunden:

"Jeg er rystet og chokeret"

To pølser og to frikadeller med piller indeni fandt Jane Jensen fredag i sin have

"Jeg var ufatteligt vred, da jeg opdagede det."
Sådan siger aarhusianske Jane Jensen, da hun beskriver det ubehagelige fund, hun fredag gjorde sig, da hun var ude i sin private have på Egevangen i Solbjerg.
"Jeg er i haven med min egen og min nieces hund, da jeg ser, der ligger noget i græsset. Da jeg samler det op, kan jeg se, at det er et stykke pølse med en pille indeni. Jeg kigger så rundt i haven og finder yderligere tre stykker. To pølser med en pille i og to frikadeller med piller i. Det var godt, at jeg var med ude, for ellers er det ikke sikkert, det var gået så godt," forklarer Jane Jensen og fortæller, at kødet var strategisk smidt rundt i haven, så det lå lidt over det hele.
Hun kontaktede straks politiet, der troppede op på adressen, optog rapport og fik kødstykkerne med tilbage.
"Det var jeg simpelthen nødt til at anmelde. De ville se, om de kunne få undersøgt pillerne, men de kunne dog ikke love mig, at pillerne ville blive sendt til analyse," siger hun og fortæller, at hun endnu ikke ved, hvilken slags piller der var tale om.
 

Hvem gør sådan noget?

Jane Jensen kan ikke i sin vildeste fantasi forestille sig, hvem der kunne finde på at forgifte hendes lille Cavalier King Charles-hund.
"Der er mange gøende hunde i mit område, men min egen får ikke lov til at stå og gø. Så sender jeg hende altid indenfor med det samme. Hun har ikke gjort nogen fortræd," understreger hun og fortsætter:
"Jeg ved ikke, om det er en person, som er sur på mig eller min hund, eller om det bare er én, der ikke kan lide hunde. Jeg ved helt ærligt ikke, hvad der foregår. Jeg kan ikke forstå, at man kan finde på at gøre sådan noget. Havde det været noget giftigt, så kunne jeg have mistet min hund."
Siden i fredags har Jane Jensen snakket med en masse af de andre beboere i området, og hun har endnu ikke hørt om lignende tilfælde
"Så det er - så vidt jeg ved - kun hos mig, det er sket."
Og det gør hende ikke mindre utryg.
"Jeg er sygemeldt med stress, og har det ikke ret godt, men har lige fået en praktikplads. Det er ikke det fedeste at skulle lade sin hund være alene hjemme nu, for man er da lidt bange for, om nogen vil hende det ondt. Jeg har ikke haft det godt siden i fredags og er faktisk lidt rystet og chokeret. Det er ubehageligt at tænke på, at nogen kan finde på sådan noget."

Publiceret 06 March 2017 15:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV