Kenzo kan blive din - den drømmer om et nyt hjem.

Kenzo kan blive din - den drømmer om et nyt hjem.

Denne Schæfer drømmer om et nyt liv

I samarbejde med Dansk Dyreværn Aarhus sætter vi fokus på dyr, der er klar til adoption

Af
Af Dansk Dyreværn Aarhus

Dejlig hanhund, der kan med de fleste andre hunde. Han har gået til hvalpetræning og kan de gængse kommandoer. Har ikke boet sammen med mindre børn, men der er kommet børn i hjemmet, og det har aldrig givet problemer. Han bryder sig ikke om, når folk har solbriller på. Han er ikke glad for at være alene hjemme - han hyler.... længe..
Vi vurderer, at han skal ud til en anden hund. Eller også eventuelt et sted, hvor der arbejdes hjemmefra, så som en gård. Han er 100 procent renlig. Bliver ikke køresyg. Han er som de fleste Schæfere meget vokal.
Han elsker at være ude, så det er vigtigt, at der er god mulighed for et godt udeareal, faktisk vil han helst være ude det meste af dagen. Han er vant til at blive børstet, og få tørret poter, og han er heller ikke bange nytårsaften.
Han er i det store hele en god og venlig hund, det eneste er hans alene-hjemme-problem.
Her på internatet er Kenzo mest glad, når han er på farten. Han kan trave Tranbjerg tynd, alt imens han har et stort ‘smil' på.
Han knytter sig hurtigt til bestemte personer og kan virke lidt uinteresseret, i folk han ikke kender, men kommer gerne hen og hilser roligt og høfligt.
En rigtig dejlig dreng, som drømmer om et liv, hvor han kan bruge mange timer udenfor sammen med sin nye familie.Hvis du er blevet forelsket i denne hund, så kan den blive en del af din familie.

Hvis du er blevet forelsket i denne hund, så kan den blive en del af din familie.

Kenzo er en god og glad hund.

Kenzo er en god og glad hund.

Data

Navn: Kenzo
Køn: Hanhund
Alder: 03/10/13
Race: Schæfer/Malamut

Publiceret 05 March 2017 12:00

SENESTE TV