Hoteller er blevet billigere trods kultur-events

Prisen på hotelværelser i Aarhus er faldet i løbet af det seneste år

Det er blevet billigere at leve i Aarhus - i hvert fald hvis du er turist.
En ny opgørelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk viser, at hotelpriserne i Aarhus er faldet sammenlignet med sidste år. Dette på trods af de mange kulturelle aktiviteter, som i øjeblikket finder sted i smilenes by, i anledning af titlen som Kulturhovedstad 2017. Både januar og februar i år har været præget af lavere hotelpriser sammenlignet med 2016.

Under 1.000 kroner

Den gennemsnitlige pris per nat for et dobbeltværelse for to personer i Aarhus ligger i øjeblikket på 970 kroner. I januar lå prisen på 936 kroner. Til sammenligning lå de gennemsnitlige priser sidste år på 996 kroner i januar 2016 og 994 kroner i februar. De aktuelle priser er således -2 % og -5 % lavere end sidste år. Til sammenligning er de aktuelle hotelpriser i København steget med +7 % sammenlignet med februar 2016.
De lave hotelpriser er en god anledning til at komme af sted og opleve de mange kulturelle tilbud, som Aarhus deler ud af i 2017. Aarhus blev nomineret som Europas Kulturhovedstad 2017 af Europa-Kommissionen. Derudover er Pafos på Cypern også udnævnt som kulturhovedstad for 2017.

Publiceret 14 February 2017 09:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV