Taekwondo:

Ny omklædning skal skabe vækst

Taekwondo klub bygger nye omklædningsrum til flere medlemmer

Aarhus Syd Taekwondo Klub bygger omklædningsfaciliteter, så dørene kan slås op for flere medlemmer.
Kampsportsklubben fra Højbjerg har igennem årene udviklet mange nyskabelser, men de fysiske rammer i lokalerne på L.A. Rings Vej begrænser nu mulighederne for yderligere tiltag.
”Vores omklædningsrum er for dårlige og utidssvarende, og vi har derfor i lang tid ønsket at bygge om, så vi kan appellere til endnu flere, børn, unge, voksne og seniorer,” siger Metin Aydin, som er formand i Aarhus Syd Taekwondo Klub.
”Vi har mange medlemmer fordelt på mange hold, som vil få glæde af moderniserede omklædningsrum, lige fra pensionisterne på vores pensionisthold til ungerne på det nye hold for flygtningebørn, som starter her i foråret,” siger formanden.
Ombygningen varetages til dels af klubbens egne medlemmer, og klubben har for at dække omkostningerne ansøgt materialer via jem & fix kampagne 'I fixer, vi støtter'. Ansøgning blev imødekommet og nu starter ombygningen.
”Vi vil gerne støtte projekter i lokalsamfundene, og hjælpe ildsjæle og engagerede med at sprede indlevelse, sammenhold og glæde,” forklarer Claus Petersen, direktør hos jem & fix.

null

Publiceret 10 February 2017 06:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV