Fodbolden overlever i Solbjerg - formentlig

Formanden for Solbjerg IF Kristine Hornum forventer, fodbolden overlever

Af
Camilla Olesen

Hele bestyrelsen har valgt at træde tilbage af forskellige årsager, og det betyder reelt, at hvis ikke der bliver fundet en ny, så er fodbolden i Solbjerg IF fortid.
Derfor var der indkaldt til en form for krisemøde i idrætsklubben tirsdag 31. januar. Her var 40 mennesker samlet, og efter mødet er formand for Solbjerg IF, Kristine Hornum, fortrøstningsfuld:
“Der er ikke blevet nedsat en ny bestyrelse endnu, men der er mange, der gerne vil hjælpe, og vi har lavet en liste med de opgaver, der skal udføres i bestyrelsen, hvilket gør det nemt at overskue,” siger Kristine Hornum.

Fra fem til tre

I bestyrelsen, der er på vej væk, sidder der lige nu fem personer, men med nye vedtægter fra 2016 er det ikke nødvendigt, at der kommer så mange nye ind. Faktisk er det nok med tre bestyrelsesmedlemmer.
“Jeg er meget fortrøstningsfuld. Vi står selvfølgelig fast på, at vi kan få afdelingen til at køre rundt, så dem, der elsker at spille fodbold, kan få lov til det. Så kan det godt være, at der er nogle ting, der skal nedprioriteres,” siger hun.
Med det mener hun for eksempel klubdragterne - det kan godt være, at de skal udgå, så det kun er spillertøjet, der er i fodboldafdelingen. Men det er op til den nye, kommende bestyrelse at sætte visionerne og linjerne for, hvad den ønsker.
“Det er ikke nødvendigt at have super høje ambitioner for at være med i bestyrelsen. Det handler om, at der skal holdes liv i afdelingen. Det er det vigtigste, så vi kan tilbyde en bred vifte af idrætsgrene i Solbjerg,” siger Kristine Hornum og fortsætter:
“Det er en god, velfungerende afdeling med en sund økonomi, så det er ikke noget juks, man overtager.”
Nu er folk sendt hjem for at tænke over, om de har lyst til at være en del af fodboldafdelingens bestyrelse, og så er der valg 14. marts.

Publiceret 07 February 2017 09:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV