Nick er endnu ikke fundet:

Hundredvis af frivillige har ledt efter ham

Frivillige leder stadig efter 24-årige Nick Langkjær Hansen, der forsvandt efter bytur

Det er nu en uge og nogle dage siden, Nick Langkjær Hansens sidst blev set i live.
Den 24-årige horsensianer, som studerer i Aarhus, forsvandt natten til søndag den 29. januar under en bytur sammen med nogle venner i det aarhusianske natteliv.
Nick Langkjær Hansen blev sidst set på McDonald's på Store Torv klokken 05.23, hvor fast food-restaurantens videoovervågning har ham på bånd.

Skulle overnatte hos ven

Forinden havde han opholdt sig nær Bar Smil i Skt. Clemens Gade, på baren Hekkenfeldt i Skolegade og senere på studiebaren MeatPackers i Skolegade.
Det var aftalen, at han skulle overnatte hos en kammerat i Tøndergade på Langenæs, men han dukkede aldrig op.
Blandt andet derfor har Østjyllands Politi opfordret borgere, der færdes i området mellem Store Torv og Langenæs, til at være opmærksomme på, om han kunne være i udhuse, kældre, cykelskure og baggårde.
Et væld af mennesker har, siden familien meldte ham savnet mandag eftermiddag, finkæmmet store det centrale Aarhus for at finde Nick Langkjær Hansen.
Politi og brandvæsen har især fokuseret på Aarhus Å, som han frygtes at være faldet i, mens også havnebassinet, som åen løber ud i, er blevet undersøgt fra båd.
Venner, bekendte, familie og hjælpsomme borgere har også deltaget i en storstilet eftersøgning arrangeret af den frivillige organisation Missing People, som har deltaget siden tirsdag i sidste uge.

24-årige Nick Langkjær Hansen kommer fra Horsens. Privatfoto

24-årige Nick Langkjær Hansen kommer fra Horsens. Privatfoto

50 procents chance

“Vi siger aldrig, hvor vi har søgt af hensyn til politiets arbejde og en eventuel gerningsmand, men vi har været i store dele af Aarhus, og lørdag og søndag havde vi hunde med til at hjælpe os,” siger formand Vivian Winther Eriksen, som er overvældet over den store opbakning til eftersøgningen.
“Lørdag var hele 135 personer med til at lede, og søndag var vi 45. De andre dage var vi omkring 100. Det er imponerende flot og usædvanligt, at man i så mange dage i træk kan holde gejsten.”
Selvom der nu er gået mere end en uge, siden Nick sidst blev set, og man kan frygte det værste, jo længere tid der går, så er Vivian Winther Eriksen, der har været med til mange af den slags eftersøgninger, stadig ved godt mod.
“Vi fastholder, at der er 50 procents chance for at finde den unge mand i god behold, og så er der desværre 50 procents risiko for et trælst udfald, “ siger formanden for Missing People.
Ifølge Østjyllands Politi blev Nick Langkjær Hansens mobiltelefon sidst registreret klokken 04.45 ved en mast ved åen

Signalement af nick

  • 180 cm. høj,
  • Normal af bygning
  • Mørkt, kort hår.
  • Har et modermærke ved højre øje.
  • Var iført en mørkeblå/sort skjorte, sorte jeans mrk. Just Junkies, sorte Adidas sko med hvid bund samt sort, lang vinterjakke mrk. Fat Moose.

Publiceret 06 February 2017 09:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV