Alternativet har valgt kandidater til kommunalvalget

Lørdag valgte Alternativet syv kandidater til kommunalvalget i november

Af
Katy Wang

JP Aarhus

Kandidaterne til kommunalvalget 2017 er nu på plads for Alternativet i Aarhus til det, der bliver partiets første byrådsvalg. Byrådskandidaterne er Hans Christian Molbech, Henrik Hjortshøj, Hosein Mirshabi, Jan Birch Sørensen, Marie Ambrosius, Sander Jensen og Thor Claesen Jonasen.
"Vi går til valget med stor ydmyghed, men også med en ambition om at sætte en markant, bæredygtig dagsorden og udbrede idéen om en ny politisk kultur. Aarhus trænger til politisk fornyelse og nye tanker, der skaber en bedre verden for mennesker og miljø," siger Carsten Borup, forperson for Alternativet i Aarhus.
Partiet går efter at få fire mandater og en rådmandspost til valget, skriver de i en pressemeddelelse. Sander Jensen er en af de syv byrådskandidater, og han ønsker at være med til at ændre den politiske kultur.
"Alternativet står for en ny politiske kultur, hvor vi er bedre til at lytte til hinanden og være nysgerrige overfor hinanden. At vi skal finde fælles løsninger på livets udfordringer frem for at grave grøfter. Jeg håber, at jeg med mit gode humør og reelle intention om samarbejde og fællesskab kan smitte de andre politiske partier med en ny politisk kultur," siger Sander Jensen, byrådskandidat for Alternativet i Aarhus.
Som selvstændig erhvervsdrivende er en af Sander Jensens mærkesager at skabe bedre muligheder for iværksætteri i byen.
"Mit hjerte brænder for de socialt udsatte, vores fælles miljø og iværksætteri i alle former. Jeg drømmer om, at der bliver endnu mere plads til, at alle mennesker kan udfylde deres fulde potentiale, uanset hvor de står i livet. Alle skal være med i samfundet, og det vil jeg gerne være med til at skabe de bedste rammer for."
Det kommende byrådsvalg er det første for partiet, der i Aarhus blev stiftet i september 2016. Valget afholdes den 21. november 2017.

Publiceret 06 February 2017 11:40

SENESTE TV