Letbane-byggeri:

Nørrebrogade bliver spærret

Aarhus Letbane etablerer kørestrøm på Nørrebrogade fra mandag aften 30. januar. Arbejdet medfører spærring af begge spor over en til tre nætter.
Mandag aften 30. januar fortsætter Aarhus Letbane arbejdet med at trække kabler til kørestrøm på Nørrebrogade.
Arbejdet indledes med opstilling af master til et sporskifte, hvorefter der skal trækkes bæretove på tværs af Nørrebrogade. For at genere trafikken mindst muligt udføres arbejdet om aftenen og natten.

Opstillingen af master starter mandag aften 30. januar fra klokken 22. Dette arbejde vil medføre midlertidige indskrænkninger af fortov og cykelsti, men det vil fortsat være muligt at passere Nørrebrogade i begge retninger. Når masterne er på plads, begynder arbejdet med at trække bæretove over Nørrebrogade. Denne opgave udføres om natten fra tirsdag 31. januar i tidsrummet klokken 01-05.
Arbejdet gør det nødvendigt at spærre for kørsel i begge retninger på
Nørrebrogade på strækningen mellem Nordre Ringgade og Nørre Boulevard/Vennelyst Boulevard.
Er arbejdet ikke afsluttet tirsdag nat, har Aarhus Letbane fået dispensation til at fortsætte onsdag og eventuelt torsdag nat i samme tidsrum mellem klokken 01-05. Bliver det aktuelt, vil det også i disse tidsrum være nødvendigt at spærre dele af Nørrebro-gade helt af.
Der opstilles trafiktavler på stedet, og omkørsler vil være tydeligt markerede i hele perioden (se kort for detaljer).
Af hensyn til personale og patienter på Aarhus Universitetshospital ved Nørrebrogade vil det være muligt at passere begge spor i nødstilfælde samt ved udrykning.


null

Publiceret 30 January 2017 14:00

SENESTE TV