Verdensstjerner indtager DM i badminton i Aarhus

Ceres Park Arena får fornemt besøg af topatleter med ketcher og fjerbold

2016 var et fantastisk år for dansk badminton, som i den grad manifesterede sig internationalt. Blandt de mange resultater var eksempelvis OL-medaljer af sølv og bronze, og for første gang nogensinde vandt det danske herrelandshold Thomas Cup, der er det samme som VM.
Fra 2. til 5. februar kan de internationale stjerner opleves, når DM i badminton spilles i Ceres Park Arena i Aarhus.
Sammen med topspillerne på nationalt plan og unge fremadstormende talenter vil navne som Jan Ø. Jørgensen, Victor Axelsen, Hans-Kristian Vittinghus, Joachim Fischer, Mathias Boe, Carsten Mogensen, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl levere badminton i verdensklasse.
For andet år i træk spilles DM i Aarhus, hvor Viby Badminton Klub, Aarhus Badmintonklub (AB) og Højbjerg Badminton Klub i samarbejde med Badminton Danmark står for det fire dage lange arrangement. Sidste år var DM i Aarhus en stor succes såvel sportsligt som tilskuermæssigt, og i år bliver det endnu mere attraktivt for spillere og publikum, idet arrangementet er rykket over i Ceres Park Arena.
”Med flytningen til Arenaen afvikles DM under optimale vilkår,” siger Michael Locht, formand for Højbjerg Badminton Klub, i en pressemeddelelse.
logy

null

Publiceret 26 January 2017 09:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV