Frisklavet sushi på vej i Bilka

Aarhus Vest-supermarkedet bliver det første i Danmark med konceptet

Fra tirsdag den 24. januar kan du købe håndlavet, frisk sushi i Bilka Tilst.
Sushien tilberedes inde i varehuset som en shop i shoppen, og Bilka Tilst bliver det første hypermarked, som prøver dette koncept af, skriver Bilka i en pressemeddelelse.
"Jeg glæder mig til, at den frisklavede sushi bliver en del af den i forvejen brede palette af produkter og muligheder, vi tilbyder vores kunder. Sushien bliver tilberedt i butikken af dygtige, uddannede folk, og det koncept passer rigtig godt sammen med vores andre håndværksmæssige kvalitetsområder som bager og slagter, som vi er meget stolte af," siger Claus Dahl, varehuschef i Bilka Tilst.
Det er meningen, at flere af de andre Bilka hypermarkeder med tiden får deres egen Sushi Daily.
Bag skranken står uddannede sushi-håndværkere, som tilbereder sushien dagen igennem foran kunderne. Personalet har været igennem et længere træningsforløb, hvor de har lært at lave sushi helt fra bunden.
Sushi Daily tilbyder hver dag fra klokken 10 til  20 et bredt sortiment af håndlavet sushi. Det er derudover også muligt at bestille større ordrer over telefonen.
Sushi-barerne er et samarbejde med Bilka og Sushi Daily, som allerede med stor succes har sushi-barer i andre supermarkedskæder over hele Europa. Sushi Daily står bag mere end 500 sushi-barer i ni europæiske lande. Danmark bliver det tiende land på listen.
dp

Publiceret 16 January 2017 10:44

SENESTE TV