Missemor Cleo skal opereres i begge ben, før hun er klar til at finde sit blivende hjem.

Missemor Cleo skal opereres i begge ben, før hun er klar til at finde sit blivende hjem.

Efter bump på vejen søger Cleo nyt hjem

I samarbejde med Dansk Dyreværn Aarhus sætter vi fokus på dyr klar til adoption

Af
Af Dansk Dyreværn Aarhus

Vi fik indleveret en lille missefamilie på fire tilbage i august. Det blev opdaget, at missemor Cleo har løse knæskaller på begge bagben - klassificeret til grad tre ud af fire. For at hun kan få et godt og smertefrit liv, skal hun opereres.
Det har krævet mange overvejelser og ikke mindst meget planlægning, for at det her skal lykkes.
Plejefamilien, som har haft Cleo og killinger i pleje, har sagt ja til den omfattende opgave, det bliver efterfølgende at holde Cleo i ro efter den første operation samt sørge for genoptræningen og så gentage det hele igen cirka to måneder efter med det andet bagben.

Svære overvejelser

At lade et af vores dyr gennemgå noget så omfattende er ikke noget, vi tager let på, og det er blevet drøftet, om det var bedre at give Cleo fred.
Vores dyrlæge har forsikret os, at Cleo kan få et godt og normalt liv, når hun er kommet sig efter operationerne.
Hun er en meget sød og livsglad kat, der altid går rundt med halen i vejret.
Vi håber, at månederne med gener og ubehag vil veje mindre, end de forhåbentlig mange års glæde ved livet, hun kan have efterfølgende, og DERFOR skal hun have chancen.
Når alt det er sagt, så er der den økonomisk del. Det er (desværre) heller ikke noget, vi “bare” lige gør, da det vil koste 8000 kroner - penge, som vi liiiige skal have fundet, og penge vi ikke kan tillade os at bruge, hvis ikke vi kan finde hende et godt hjem.
Derfor vil vi gerne have den perfekte familie stående klar til at overtage hende efterfølgende, inden vi begynder rejsen.
Så hvis du har plads og hjerterum til en fin, lille Cleomis, så kontakt os endelig, så du kan komme ud og møde hende.
Du kan ringe på telefon 87 33 44 40 (tast 1) eller skrive en e-mail til dyreinternat@ddaa.dk for at høre mere om fine Cleo.

null

Publiceret 06 January 2017 12:00

SENESTE TV